DÅRLIG TONE: John Stamos, her avbildet på en galla i Hollywood i februar i år. Bildet av Ashley og Mary-Kate Olsen er fra et arrangement i New York tidligere denne måneden. Foto:AFP,

Stamos skuffet over Olsen-tvillingene

John Stamos (51) er klar for nye «Under samme tak», men det er ikke Mary-Kate og Ashley Olsen (28).

 • Catherine Gonsholt Ighanian
 • Line Orfjell

Artikkelen er over fem år gammel

«Trist at noen få ikke deler meningen til resten av staben. Jeg kan bare ønske dem alt godt», skriver Stamos på Facebook.

Han spilte rollen som Jesse, onkelen til Michelle, yngstejenta som Mary-Kate og Ashley Olsen byttet på å portrettere i åtte år. Stamos er også medprodusent for nyskapingen «Fuller House», som etter planen skal sendes 13 episoder på Netflix i 2016.

Da det fredag ble kjent at de 28 år gamle tvillingene ikke vil være med på gjenforeningen, skrev Stamos på Twitter: «#heartbroken».

– Ikke en pengegreie

Senere har han moderert seg noe på Twitter:

«Jeg forstår at de er på et annet sted i livet, og jeg ønsker dem det beste. Jeg lover dere at dere ikke vil bli skuffet over gjenforeningen vår og spin-offen!!», skriver skuespilleren til fansen.

Stamos presiserer på Facebook-siden sin at han vil pressen skal vite at gjenforeningen ikke er «en pengegreie».

«Snarere tvert imot. Vi ønsker å gi fansen de de fortjener etter å ha støttet oss i så mange år. Vi vil alle bare ha det gøy, gjør det på en elegant måte på Netflix og ha det fint sammen», skriver han.

FAMILIEN: Den utvidede Tanner-familien bor i et stort hus i San Fransisco. Nå går serien i reprise på TV 2 Humor. Foto:TV 2,

Seriens produsent, Robert L. Boyett, bekrefter overfor medier som The Wrap og Entertainment Weekly. at Olsen-søstrene har sagt nei til comeback.
– Selv om Ashley og Mary-Kate ikke blir en del av «Fuller House», vet jeg hvor mye «Full House» har betydd for dem. De blir fortsatt ansett som en del av familien, sier han – og understreker at han har full forståelse for at søstrene ønsker å fokusere på andre prosjekter.

Spekulasjonene om mulig «Full House»-comeback, har versert lenge. Helt fra det ble kunngjort at serien får en spin-off, har det vært kontroverser rundt Olsen-søstrene og Stamos. Mary-Kate skal ha uttalt til pressen at hun ikke hadde hørt noe om gjenforeningen før hun leste om det i media. Det første til at Stamos twitret «Det kaller jeg bullshit», før han senere opplyste at han hadde hatt en «fin prat» med Mary-Kate.
«Full House», som serien opprinnelig het, hadde premiere i 1987 og rullet og gikk helt til 1995.

Den amerikanske komiserien har blitt vist på TVNorge og TV 2 Humor og handler om alenefaren Danny Tanner (spilt av Bob Saget) i San Francisco og døtrene D.J., Stephanie og Michelle (spilt av Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin og vekselvis Mary-Kate og Ashley Olsen). Dannys mange venner og slektninger deltok også i oppdragelsen av barna.

HELE GJENGEN: «Full House» gikk opprinnelig på TV mellom 1987 og 1995. Her ser vi alenefar Danny Tanner (i midten), hans tre døtre, D.J. (t.h.), Stephanie og Michelle (på Dannys arm), samt svogeren Jessie (t.h.) og kompisen Joey. Alle disse karakterene, med unntak av Michelle, er forventet å dukke opp i «Fuller House» til neste år. Foto:Foto: LORIMAR PRODUCTIONS,

Mary-Kate og Ashley Olsen har hatt lang pause fra skuespilleryrket mens de har fokusert på blant annet studier og klesdesign. Blant annet har de designet en kleskolleksjon for skandinaviske jenter. Søstrenestartet sin karriere nettopp i «Full House» og har siden blitt styrtrike.

Ashley Olsen har den siste tiden slitt med helsen etter angivelig å ha blitt rammet av flåttsykdommen Borrelia.

Da Netflix annonserte at de skal kjøre en ny runde med TV-serien, tok fansen til Twitter for å uttrykke sin glede over comebacket. Men flere undret seg over om hvorvidt alle fra serien vil bli å se i spin-off-serien, eller om det bare ville bli et par kjente fjes.

Candace Cameron Bure har tidligere hevdet at alle de gamle stjernene skulle være med, noen kun i en egen reunion-episode, andre gjennom hele den nye serien.

Produksjonen av den nye serien er ventet å starte til sommeren.

https://twitter.com/JohnStamos/statuses/601931883660738560https://twitter.com/JohnStamos/statuses/601931093005086720

Les også

 1. - John Stamos ble utpresset

  (VG Nett) Utpresserne truet med å publisere private festbilder.
 2. «Under samme tak» fortsetter

  John Stamos bekrefter at det kommer en ny runde av TV-serien «Under samme tak».
 3. Skal Netflix gi «Full House» nytt liv?

  Warner Bros. skal være i gang med  å utvikle en nyinnspilling av serien, og gi «Full House» et nytt hjem – 20 år etter…
 4. «Full House» ble nettopp fullere

  Fansen kan glede seg seg over nyheten om at hvert eneste medlem av Tanner-familien vil bli å se i den nye runden av…

Mer om

 1. Medier
 2. Hollywood

Flere artikler

 1. «Under samme tak» fortsetter

 2. «Full House» ble nettopp fullere

 3. Datoen satt for «Fuller House»

 4. Slik gikk det med «Under samme tak» -skuespillerne

 5. Stamos ville sparke Olsen-tvillingene

Fra andre aviser

 1. Børster støvet av gamle TV-serier

  Aftenposten
 2. House of Cards prøver desperat å komme seg over målstreken

  Aftenposten
 3. Ti gode serier du kanskje ikke har fått med deg

  Aftenposten
 4. Her er hemmeligheten bak Obamas superimage

  Bergens Tidende
 5. «Sykt perfekt»-presset kommer også hjemmefra, foreldre | psykolog Linn Rødevand

  Aftenposten
 6. a-ha og Kygo er de eneste norske artistene som selger like mange konsertbilletter som Marcus & Martinus

  Bergens Tidende

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder