MOR OG DATTER: Melissa Rivers (t.v.) og Joan Rivers deltok på NBC Universal Cable Entertainment i mai. Foto:Evan Agostini,Ap

Joan Rivers datter takker for støtten

Datteren Melissa Rivers gikk i natt ut med en pressemelding
hvor hun forteller at den kjente komikeren (81) har det etter forholdene bra.

  • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over fem år gammel

Det var på torsdag at nyheten kom at den amerikanske komikeren ble i all hast fraktet til sykehus etter at hun sluttet å puste under et inngrep på stemmebåndet.

Tilstanden til 81-åringen er nå stabil, men fortsatt kritisk.

– Jeg ønsker å takke alle for den overveldende kjærligheten og støtten dere har vist for min mor. Hun hviler komfortabelt nå og er sammen med familien sin. Vi ber om at dere fortsetter å ha henne i tankene og bønnene deres, sier datteren Melissa Rivers i et uttalelse gitt ut av Moun Sinai Hospital melder ABCNews.

Rivers har de siste månedene jobbet for TV-kanalen E!, og denne uken hadde hun en spesialsending med «Fashion Police» hvor hun kommenterte antrekk fra Emmy og MTV Video Music Awards.

Hun har også reist mye rundt for å promotere sin nye bok «Diary of a Mad Diva» i tillegg til at hun har filmet inn web-serien sin «In Bed With Joan».

Joan Alexandra Molinsky, som 81-åringen egentlig heter, er kjent fra blant annet TV-serien «Joan & Melissa: Joan Knows Best?». Joan Rivers fikk sitt gjennombrudd som gjest i «The Tonight Show» i 1965. Hun har også spilt i en rekke filmer samt vært med i et solid antall sceneshow og TV-programmer.

Flere artikler

  1. Joan Rivers flyttet ut av intensivavdelingen

  2. TMZ: Joan Rivers holdes kunstig i live

  3. Joan Rivers hasteinnlagt på sykehus

  4. Joan Rivers' datter og barnebarn arver 550 millioner

  5. Joan Rivers obduksjonsrapport er klar: Døde av oksygenmangel til hjernen

  6. Joan Rivers ligger fortsatt i respirator: Vitset om inngrepet kvelden i forveien

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder