TV-AKTUELL: Carola Häggkvist. Foto:Linus Hallsenius//Snyder New York, TV4,

Carola om TV-innspilling: - Selvfølelsen kanskje ikke på topp

Carola Heggkvist (48) synes ikke selv hun blomstret under svenske «Hver gang vi møtes».

Artikkelen er over fem år gammel

Eksterne lenker

Facebook - Log In or Sign UpSå mycket bättre - tv4.seCarola

Melodi Grand Prix-dronningen er en av artistene som hver lørdag er trekkplaster i TV4s «Så Mycket Bättre», som er den svenske tittelen på programmet. VG har tidligere skrevet om at 48-åringen måtte få særbehandling under den ti dager lange innspillingen fordi hun savnet datteren (5) sin så veldig.

Men det var andre ting i tillegg som bidro til at Carola ikke var helt i sitt ess. Avisen Expressen skriver at hun selv ikke klarte å slå seg så løs som de andre deltagerne.

– Selvkritisk

– Jeg følte ikke at jeg blomstret helt, sier Carola og legger til at hun opplevde de andre som mer veltalende under de dype samtalene rundt bordet.

Det skal ha vært tydelig både for de andre artistene og produksjonsteamet at Carola ikke så ut til å være hels tilfreds. Den normalt så sprudlende artisten var i perioder så stille at produsentene måtte spørre henne om alt var som det skulle.

– Det slo meg hvor bra alle de andre var til å formulere seg. Jeg ble selvkritisk. Det var bra også. Jeg vet ikke. Det er bra å sitte og lytte til andre. Å lande i saker og ting, lyder det litt kryptisk fra sangeren i avisintervjuet.

– Selvfølelsen min var kanskje ikke på topp hele tiden, forklarer Carola – som i tillegg slet med store smerter i kneet etter et uhell under en cricket-aktivitet i regi av innspillingen. Hun måtte derfor ta ganske store doser smertestillende medisiner.

– Det hemmet meg, innrømmer hun.

– Jeg er sjelden i toppform, selv om folk synes det virker som. Men jeg trivdes og elsket faktisk kollegene mine. Vi likte hverandre og sammensetningen, sier hun.

– Vi tok vare på hverandre og forsvarte hverandre. De var vidunderlige, varme mennesker, sier Carola om de andre deltagerne.

SVENSKENE: Disse er med: F.v.: Orup, Amanda Jensen, Love Antell, Kajsa Grytt, Carola Häggkvist, Ola Salo og Johan T. Karlsson. Foto: Linus Hallsénius/Snyder New York, TV4.,

Carolas episode i «Så mycket bättre», hvor de andre deltagerne skal tolke hennes låter og hun skal snakke om livet sitt, vises på TV4 22. november.

De andre deltagerne i den svenske serien er Ola Salo, Thomas «Orup» Eriksson, Amanda Jenssen, Kajsa Grytt, Love Antell og Johan T. Karlsson.

Carola holder for tiden på å skrive en selvbiografi.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder