Hedda blir nyhetsanker

TV

Hedda Kise (bildet) blir å se på TV2-skjermen igjen fra mandag - denne gang som fast nyhetsanker i «God morgen, Norge».

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:14

- Jeg er kjempeglad for jobben, og gleder meg veldig til å jobbe med nyheter igjen. Jeg fulgte sendingen i går og ble tatt godt imot. Det er fin stemning på morgensendingene, forteller Kise - som har vært borte fra skjermen en stund.

Hun har vært mest opptatt av sine to små jenter, Alva (3 1/2) og Vivil (2), men også jobbet med dyre- og turprogrammet «Dyreriket» som kommer på TV2 til høsten.

- Jeg har jobbet tre dager i uken med «Dyreriket», og jeg er blitt vant til å være hjemmefra - enten i telt på tur eller på hybel i Oslo, sier Kise, som bor i Skien sammen med familien. Nå blir det mer hybelliv på Kise. - Vi trives godt i Skien, og vi har ingen planer om å flytte fra hus og hage. Jeg skal jobbe annenhver uke i «God morgen, Norge», og må da bo på hybel i Oslo. Det passer meg bra; jeg får mer ro på meg og kan være mye hjemme med barna når jeg har fri. Kise har i tillegg til å lede «God morgen, Norge», også vært programleder for «God kveld, Norge» og reporter og programleder i «Absolutt underholdning».