Tina hopper i det

I høst dro hun Norge på langs i «71° Nord». Nå blir Tina B. Christensen (28) programleder for TVNorges nye doku-såpeserie «Villa Medusa» på Kanariøyene.

ARTIKKELEN ER OVER 19 ÅR GAMMEL

Tina skal holde orden på åtte deltagere som blir plassert i «Villa Medusa» på Kanariøyene i fem uker. TV-kameraene vil følge deltagerne døgnet rundt når de krangler, flørter og dummer seg ut. Uten medbrakte penger må deltagerne overleve ved å jobbe som servitør, guide, gatesanger eller andre ting. Den som blir best likt og samler flest poeng i gruppen, vinner.

- Jeg kan ikke styre hva som skjer i programmet. TV-kameraene vil bare fange opp hva deltagerne gjør. Så det er litt skummelt, sier Tina B. Christensen, som går fra å være deltager i «71° Nord» til å være programleder.

- Det skal bli artig å sitte på sidelinjen og observere.

Stor forskjell

Som deltager i «71° Nord» måtte Tina sykle, gå og rafte seg gjennom Norge i øsende regnvær. Som programleder i «Villa Medusa» skal hun til solfylte Kanariøyene.

- Nå slipper jeg å fryse, ler den tidligere fotomodellen fra Mehamn i Finnmark.

- Dessuten skal jeg ta med meg koffert, ikke ryggsekk, og masse upraktiske sko istedenfor fjellstøvler.

Forsmak

Tina fikk en forsmak på livet under palmene da VG tok henne med til svømmebassenget på Grand Hotel i Oslo. Her kunne hun ta noen forberedende plask før hun reiser til Kanariøyene 17. januar. Men før den tid skal hun i treningsstudio.

- Nå er det rett på S.A.T.S. Jeg må jo ta meg godt ut på TV. Moren min vil jo ta opp dette på video, ler hun.

I løpet av fem uker vil man spille inn 13 programmer med «Villa Medusa», og de vil bli vist på TVNorge med start i slutten av februar.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder