SLUTT PÅ KJÆRLIGHETEN: Harald H. Opedal er ikke lenger sammen med Silje Tollefsen, som han traff under TV 2-programmet Jakten på kjærligheten. Foto:

Kjærligheten tok slutt for TV-bonde

(VG Nett) TV-bonden Harald H. Opedal og Silje Tollefsen er ikke lenger sammen.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL


- Ja, jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss, sier Harald H. Opedal til Se og Hør.

De to traff hverandre under den forrige runden av «Jakten på kjærligheten», men nå har Silje Tollefsen ifølge bladet flyttet hjem til Skien.

- Jeg har det bra til tross for at jeg har brutt med Harald. Jeg håper så raskt som mulig å komme igang med praksisen min som sykepleier på sykehuset her i Telemark, sier Tollefsen.

Årets sesong av «Jakten på kjærligheten» har premiere på TV 2 i kveld.

- Udramatisk

Ifølge Harald H. Opedal var det enighet mellom de to om bruddet.

- Bruddet er noe vi har kommet frem til sammen, og det ligger ingen dramatikk bak, sier han.

Til tross for bruddet har TV 2 den siste tiden brukt Opedal og Tollefsen i promoteringen av den nye sesongen. På reklamer for årets runde kan man blant annet se de to kysse hverandre.

Bryllup og barn

Allerede i mai i år fikk norske TV-seere se en presentasjon av bøndene som skal jakte på kjærligheten i årets sesong. Programmet ble på det meste sett av 675.000 nordmenn.

Tidligere i år ble det også klart at Tore Jardar Johannessen og Michelle Skjønsholt, fra forrige runde av TV-serien, gifter seg.

Giftet seg gjorde også Wenche Søndrol (33) og Thor Even Furvann (33) fra den første sesongen av «Jakten på kjærligheten». De sørget også for den første «Jakten på kjærligheten»-babyen.

Programmet sendes klokken 20.00 på TV 2 i kveld.

Se hele TV-guiden her!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder