FINALEN: Pål Anders Ullevålseter og hans dansepartner vant over Per Christian Ellefsen og partneren. Foto: Jan P. Lynau
FINALEN: Pål Anders Ullevålseter og hans dansepartner vant over Per Christian Ellefsen og partneren. Foto: Jan P. Lynau

Ikke ny «Isdans» til høsten

TV

(VG Nett) Selv om «Isdans» rundet av med seerrekord fredag, er det uvisst om det blir en ny runde.

Publisert: Oppdatert: 29.05.07 13:42

Både hovedsendingen og resultatdelen satte sesongrekord med antall seere under finalen, der Pål Anders Ullevålseter og Anna Poutsjkova stakk av med seieren.

Nesten 600.000 så slutten

Hoveddelen, hvor alle tre finaleparene danset, samlet 528.000 seere og sikret seg en markedsandel på 47,8%. Resultatdelen, hvor Ullevålseter knuste Per Christian Ellefsen, ble sett av 597.000 seere (andel på 46,5%).

- Den siste sendingen bidro til å løfte snittet for hele sesongen til 466.000 seere (36,3 prosent), og det er vi veldig fornøyde med., sier Jørund Rasdal Unneland, pressekontakt i TV 2, til VG Nett.

Gjennomsnittlig antall seere på alle seks programmene er 466.000.

Drama underveis

«Isdans» viste seg å bli mer dramatisk enn «Skal vi danse?». Sandra Lyng Haugen måtte trekke seg etter en bilulykke midtveis i konkurransen. Hun ble ikke erstattet. Men verst var det da Dorthe Skappel smalt hodet i isen i et stygt fall.

Om det blir noen ny runde med «Isdans», er uvisst. Sikkert er det at det ikke blir en ny runde i år.

- Det blir ikke aktuelt å kjøre «Isdans» til høsten. Vi skal som vanlig evaluere etter sesongslutt og vil komme tilbake til et eventuelt nytt program senere, sier Unneland.

Berømmer stjernene

Pressekontakten er full av lovord om deltagerne.

- Dette var jo et prosjekt som vi startet opp med en kort sesong og med en uvanlig sen start. Derfor var vi spente på hvor vi kom til å lande seermessig. Vi ser at vi har klart oss ganske godt, og er godt fornøyd med innholdet og ikke minst at deltagerne har gjort sitt ytterste for at dette har blitt seerverdig. Deltagernes voldsomme progresjon har vært gøy å se, sier Unneland til VG Nett.

Her kan du lese mer om