MOBBES?: Mange klager til NRK og mener statskanalen ikke er nøytrale i sin dekning av den amerikansk valgkampen. De fleste mener Donald Trump får for mye kritikk, mens Hillary Clinton helt slipper unna et granskende blikk. Foto: Mike Segar Reuters

Mener NRK mobber Donald Trump

Mange har klaget NRK inn for Kringkastingsrådet og mener statskanalen driver en aktiv kampanje for å sverte den amerikanske presidentkandidaten Donald Trump.

  • NTB
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Skal dere rakke ned på oss Trump-tilhengere, vil jeg se til å slippe og betale lisensen til dere, skriver en.

Torsdag skal Kringkastingsrådet ta stilling til klagene, hvor noen er mer velformulerte enn andre.

Ny debatt mellom presidentkandidatene i natt: Den kan du følge direkte i VGs valgstudio fra klokken 03.00 natt til torsdag.

– I programmet Stjernekamp ble det klippet inn et bilde av presidentkandidat Donald Trump da sangen «American idiot» ble sunget. Mener det er ren og skjær mobbing som ikke skal finne sted på en nøytral kanal. Hvorfor skal jeg betale lisens til noen som mobber, skriver en annen klager.

Fikk du med deg? NRK med Nobel-tabbe

Klagene føyer seg inn blant mange andre som har reagert på måten NRK dekker den amerikanske valgkampen på.

Klagerne mener NRK ikke er nøytrale i sin dekning og mener Donald Trump får mye kritikk, mens Hillary Clinton helt slipper unna et granskende blikk.

– Det er mye å kritisere begge kandidatene for, men Hillary slipper unna. NRK har mistet sin troverdighet, og nå begynner straks den norske valgkampen, skriver en av klagerne.

Ivanka Trump om farens uttalelser: Uanstendige og fornærmende

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder