Her bryter Marion sammen i tårer over M2M-dagboken

TV

Følelsene tar overhånd for Marion Ravn (28) når hun leser opp sine snart 13 år gamle notater fra den aller siste siden i dagboken.

Publisert: Oppdatert: 28.10.14 12:59

- M2M-eventyret er over. Det har vært fire fine, harde år. Mye gøy, men også mye jobb, leser Marion opp for TV-seerne og de andre deltagerne i «Hver gang vi møtes» på TV 2 i kveld.

Så blir øynene blanke, og tårene renner. Marion må ta en pause.

- Nå blir det litt følsomt, forklarer sangstjernen, mens også Anita Skorgan og Lene Marlin må tørke tårer.

VGTV: Se Marion lese fra dagboken

Det er nemlig Marions dag i «Hver gang vi møtes», og alle de andre artistene skal fremføre hennes låter.

Før TV-innspillingen fant Marion fram gamle M2M-minner, deriblant dagboken hun skrev mens hun og daværende duo-partner Marit Larsen (29) solgte to millioner album og én million singler på begynnelsen av 2000-tallet.

- I en pappeske lå den lilla dagboken som jeg helt hadde glemt. Det var en dagbok fra hele M2M-tiden, og merkelig nok sto dette avsnittet om at jeg skjønte det var slutt, på bokens aller siste side, forteller Marion til VG om boken som hun en gang gleder seg til å vise barna sine.

SJEKK M2Ms HISTORIKK PÅ VG-LISTA

Dagboken blir med når Marion og de andre samles rundt spisebordet i «Hver gang vi møtes». Den aller siste siden i boken er datert 19. juli. Platesalget i USA hadde avtatt, og de to 18 og 19 år gamle jentene fikk beskjeden fra plateselskapet i USA - mens de var på turné med superstjernen Jewel - at det ikke skulle satses mer .

- Vi fikk en enveisbillett hjem til Norge, forteller Marion.

- Etter at vi kom hjem, snakket ikke Marit og jeg sammen. Alt var tomt, forklarer 28-åringen på TV-skjermen.

Ikke gøy mer

Hun og barndomsvenninnen hadde lovet hverandre at de skulle holde på så lenge det var gøy. Nå var det ikke gøy lenger.

- Vi var som tvillinger da vi var barn, men som 18-åringer var vi veldig forskjellige forteller Marion.

LES OGSÅ: - Folk kastet ting etter meg

- Virkelig kjipt

Tøft ble det også da plateselskapet Atlantic Records i USA bestemte å satse på Marion alene. Nyheten om milliontilbudet lekket ut i pressen før Marion og Marit hadde rukket å fortelle verden at de ikke jobbet sammen lenger.

- Da begynte det virkelig kjipe. Jeg fikk skylden for alt, følte jeg. Jeg var hun slemme drittkjerringen som hadde droppet bestevenninnen min for en millionplatekontrakt, sier en gråtkvalt Marion foran TV-kameraene.

Den nye Atlantic-kontrakten ble også opphevet, da Marion merket at det begynte å gå samme vei som med M2M. Denne gangen valgte hun selv å trekke seg ut.

Vraket av Hanson-flamme

Selv om det faller mange tårer i kveldens TV-sending, er det også morsomme tilbakeblikk. Marion forteller blant annet om da hun ble vraket av den ene av de amerikanske Hanson-brødrene som M2M turnerte med på den tiden. Hitlåten «Everything» er myntet på nettopp Zach Hanson (nå 27), forteller hun.

- Vi datet. Han spilte trommer i Hanson. Etter turneen ringte han ikke, vet du. Da ble telefonen stille. Det var bare turneen, så var det over. Og jeg var 15 år, erindrer en smilende Marion.

Ønsket blondt hår

Marion, som i dag er forlovet med snowboard-stjernen Andreas Ygre Wiig (31), legger i TV-episoden ikke skjul på at hun har hatt noen trøblete kjærlighetshistorier. Og det har det blitt låter av.

Blant kveldens tolkninger er Morten Abels versjon av «Girl In Your Dreams», som var den aller første låten Marion skrev noensinne. Da var hun 14. Låten handler om en gutt unge Marion var forelsket i, men som ikke ville date henne fordi hun ikke hadde blondt hår.

- Jeg husker at jeg var lei meg for at jeg ikke var blåøyd og blond som andre norske jenter, humrer Marion - som i låten synger om nettopp det.

VGTV: Se Morten Abel synge «Girl In Your Dreams»

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Morten Abel synger Marions aller første låt

Her kan du lese mer om