I RETTEN: Nicollette Sheridan mener det har blitt vanskelig å få nye roller etter at hun fikk sparken fra «Frustrerte Fruer». Foto: wenn.com

Frustert frue finner ikke jobb

Nicollette Sheridan (48) var ikke bare frustrert på TV-skjermen. Nå sliter hun med å finne jobb etter at hun ble sparket fra «Frustrerte Fruer».

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Den blonde TV-stjernen er midt i en rettssak med produsentene av den amerikanske suksesserien «Desperate Housewives». Sheridan mener hun ble urettmessig sparket fra serien etter at hun havnet i en krangel med produsent Marc Cherry på settet.

Nå mener skuespilleren at det er vanskelig å finne en ny jobb etter at hun fikk sparken i 2009, skriver kjendisnettstedet Jam! Showbiz.

BAKGRUNN: «Frustrerte fruer»-rettssak starter i dag

Nicolette Sheridan har ikke blitt tilbudt noen passende roller siden hun mistet jobben, forklarte advokat Neil Meyer i retten.

I første runde i retten innrømmet produsent Marc Cherry at han slo Sheridan under en krangel på TV-settet. Krangelen skal ha oppstått da hun ville få skrevet om en scene. Cherry sa også at han følte seg forferdelig på grunn av hendelsen, og at han hadde bedt om unnskyldning mens Sheridan fortsatt var med i serien.

Sheridan saksøker nå produsentene for rundt 33 millioner kroner.

IKKE LENGER MED I GJENGEN: Nicollette Sheridan som Edie Britt, Marcia Cross som Bree Van De Kamp, Teri Hatcher som Susan Mayer, Felicity Huffman som Lynette Scavo og Eva Longoria Parker som Gabrielle Solis. Foto: Frustrerte fruer


Nicolette Sheridan blir imidlertid helt sikker ikke å se igjen som den dristige Edie Britt i «Frustrerte Fruer», ettersom serien er inne i sin siste sesong, og Edie er død. TV-rollen er blant de største på merittlisten til Sheridan, som ellers har hatt en rekke mindre roller i TV-serier og filmer.

I 2005 fikk serien hele 15 Emmy-nominasjoner og Sheridan har vunnet flere priser i forbindelse med serien.

På 80- og 90-tallet hadde hun dessuten en stor rolle i såpeserien «Knots Landing». I år spiller hun dessuten i komedien «Jewtopia».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder