PRISVINNERE: Marcia Cross, Nicolette Sheridan, Felicity Huffman, Teri Hatcher og Eva Longoria - her under forrige ukes Golden Globe-utdeling i Los Angeles. Foto: AFP

Fruer frustrert over lønna

(VG Nett) De fem frustrerte TV-fruene skal ha innsett at de er mer verdt.

ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Ikke minst skal de enorme seertallene både i hjemlandet USA og i utlandet ha ført til at de fem skuespillerne nå mener at de er for lavt priset.

- Lavest lønnet på TV
I et intervju med bladet People nylig, uttalte Nicolette Sheridan at hun er «den lavest lønnede, kvinnelige skuespilleren på TV».

- Jeg har hørt at skuespillerne i «Friends» fikk biler da seertallene skjøt i været. Jeg fikk blomster. Ennå venter jeg på Porschen, klagde Nicolette.

- Sinte

En insider på TV-settet til ABC røper ifølge nettstedet IMDb.com at kvinnene i serien begynner å bygge opp et raseri. De mener ifølge kilden at honoraret, som spenner fra 330 000 til 530 000 for første sesong, ikke er bra nok. Nå forlanger de mer.

Sammenlignet med stjernene i andre suksessrike komiserier, som «Friends» og «Alle elsker Raymond», er lønna til de frustrerte fruene for småtteri å regne.

Hver av stjernene i nå avrundede «Friends (Venner for livet)» fikk over 12 millioner for hver episode. Ingen slår imidlertid Ray Romano, som har fått 350 millioner kroner per sesong av «Alle elsker Raymond».

Suksess i Norge
Flere enn 40 land har kastet seg over komiserien «Frustrerte Fruer», eller «Desperate Housewives» som den opprinnelig heter.

I Norge er det TV 2 som sender serien. 675 000 nordmenn fikk med seg første epsiode for to uker siden. Det er høyeste premiere-seertall for en innkjøpt serie på TV 2 noensinne.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder