SKJEBNEKAMP: Førstekjempe Halvor Sveen møter andrekjempe Kristian Krubel Djupnes i kamp søndag kveld. Foto: ALEX IVERSEN TV 2

Håndball-VM skyver på «Farmen»

De som vil se tvekampen mellom Halvor Sveen (47) og Kristian Krubel Djupnes (21), må belage seg på en sen kveld.

Artikkelen er over to år gammel

TV-seerne er vant med at «Farmen» starter kl. 20.00 søndager og fortsetter med siste del etter nyhetene, været og sporten. I kveld blir et unntak. «Farmen»-episoden sendes i sin helhet fra kl. 22.05 til kl. 23.30, altså etter Håndball-VM, der Norge møter Argentina.

«Farmen»-kjendis: Ikke klippet håret på over 20 år

At flere hundre tusen faste seere må vente mye lenger enn normalt før de får se utfallet av tvekampen, bekymrer ikke TV 2.

– Når Norge spiller VM-kamp i håndball, er det helt normalt at vi justerer i sendeskjemaene våre. Vi ønsker jo at alle skal få mulighet til å se både håndballjentene og «Farmen». Dette har vi gjort ved ulike anledninger også ved tidligere mesterskap, sier kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til VG.

– De som synes det blir sent å sitte oppe helt frem til 23.30 har jo mulighet til å se «Farmen» i opptak eller via TV 2 Sumo når de selv ønsker.

Kristian etter tvekampen: – Tilgir aldri Geir Magne

KAMPKLAR: Halvor Sveen kjemper i kveld om en plass i finaleuken. Foto: SKJERMBILDE/TV 2

Så langt er det i snitt 868.000 seere som har fulgt årets sesong av «Farmen», og da er repriser, opptak og Sumo inkludert.

– Det er helt på høyde med tidligere sesonger, opplyser Dahl.

Fått med deg? TV 2 klippet bort kollaps

Storbonden Eunike Hoksrød valgte Halvor til førstekjempe onsdag. Siden det kun er én annen mann igjen i konkurransen, er det ingen hemmelighet at andrekjempen blir Kristian.

Hvilken kampgren Kristian ønsker å møte Halvor i, gjenstår å se.

Tissemysterium: Så rasende ble Halvor egentlig

Sikkert er det allerede nå at det blir tre kvinner og én mann i finaleuken neste uke. Den av de to som går seirende ut av oppgjøret i kveld, får dra tilbake til gården sammen med Eunike Hoksrød (39), Amalie Snøløs (21) og Camilla Cox Barfot (31).

Karianne slet psykisk: – Grein så sinnssykt mye

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder