Frykter svett valgkampstart

Det kan bli hett og svett under første sending av «ValgTabloid» på TV 2 i kveld. Airconditionanlegget i studioet er nemlig kaputt.

Artikkelen er over 18 år gammel

Det blir helt sikkert hett, men også høyst sannsynlig svært svett når Jens Stoltenberg, Carl I. Hagen, Kjell Magne Bondevik og Jan Petersen braker sammen i valgkampens første «ValgTabloid» i kveld.

Med et ødelagt airconditionanlegg, alle studiolamper på, og fire valgkamphaner med nervene i høyspenn kan temperaturen komme opp i 35 grader.

- Problemene oppstod etter det vanvittige uværet som rammet Oslo sentrum fredag kveld. Ett eller annet må ha skjedd med kjøleanlegget på taket, sier produsent for «ValgTabloid», Jarle Marøy.

Hele helgen har gått med til å få fikset anlegget.

- Vi skal sette himmelen og halve jorden i bevegelse for å få ordnet det før sending, lover Marøy.

Uten sokker . . .

«ValgTabloid»s programleder Pål T. Jørgensen er blitt vant til varme etter fire uker i Cannes. Han er som vanlig cool - og benytter seg av Røkke-knepet: ingen sokker i skoene.

- Det var jeg som var først ute! Nå må jeg vel ta på meg sokkene igjen etter at Røkke er blitt sokkeløs.

Men han drøyer nok med å ta på sokkene til han har sparket i gang valgkampsendingene på TV 2 - for å holde temperaturen nede. - Forhåpentlig har de fått ordnet anlegget innen sending. Uansett er gjestene så rutinerte at de takler litt ekstra varme, sier Pål T. Jørgensen.

- Hvem av de fire tror du takler varme best?

Jørgensen humrer, og får hjelp av produsent Jarle Marøy og redaksjonssjef Sveinung Habbestad:

- Carl I. Hagen er jo så mye i Syden, så han klarer seg nok bra. Det er kanskje verre med Bondevik, som er mer vant til Molde . . . humrer de.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder