Elin ler av VG-terning

TV

(VG Nett) Elin Tvedt var uforberedt på flørtingen til Tor Erling Staff. Terningkastet fra VG derimot...

Publisert: Oppdatert: 08.08.03 14:48

I første episode av den seksdelte programserien var det altså Tor Erling Staff som fikk tilbringe 24 timer sammenhengende med Elin - i Lisboa. På forhånd var Elin kjempenervøs for møtet med den berømte og beryktede høyestrettsadvokaten. Men hun bekymret seg unødig.

- Vi hadde det kjempekjekt og fant tonen med en gang, forteller Elin til VG Nett.

- Han flørtet noe voldsomt med deg. Var du forberedt på det?

- Nei, slett ikke. Jeg fryktet at han ville krige. Men vi har tatt med all flørtingen i det timelange programmet. Egentlig flørtet han ikke like mye hele tiden, innrømmer Elin.

- Tor Erling er ganske ufarlig på den måten, legger hun til.

Utvidet serie?

De andre som har fått tilbringe 24 timer med Elin, er John Carew, Alex Rosén, Trond Giske, Vendela Kirsebom og Berit Rise. Elin har selv plukket ut intervjuobjektene. Å nevne hvem av dem hun trivdes best med, synes hun er vanskelig.

- De er så forskjellige. Men jeg storkoste meg i New York med Vendela. Det henger nok sammen med at jeg elsker den byen, sier Elin.

Og kanskje settes det ikke punktum når sjette program har gått på lufta.

- I neste uke skal jeg ta stilling til hva jeg skal gjøre videre. «Ett døgn med Elin» er et av alternativene, røper Elin - som i september dukker opp med nye episioder av «71 grader Nord».

- Håper på flere seere

TVNorge er fornøyd med gårsdagens seertall.

- Vi hadde nok forventet litt høyere oppslutning, men er fornøyd spesielt siden antallet seere øker gjennom hele programmet og med tanke på at det var en meget varm sommerkveld i går. Håper at tallene øker til neste program når Elin er i Valencia sammen med John Carew, sier Ingerid Medhus i TVNorge til VG Nett.

Her kan du lese mer om