TVNorge barberer grensene

TVNorge gjør ikke bare sex og samliv, men også underlivsbarbering til TV-underholdning.

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

Spekulerer i sex


I sitt nye program «Salsa» skal TV-kanalen blant annet vise underlivsbarbering, farging av kjønnshår og festing av piecering i klitoris filmet på meget nær avstand.

- Folkeopplysning, sier programmets produsent, Gry Winther. Og TVNorge-sjef Pål Trælvik ser ingen betenkeligheter med å vise intimscenene.

- Men vi skal ikke gå pornobransjen i næringen. «Salsa» skal ikke være slimete og ekkelt, men være et seriøst program hvor kjente mennesker snakker om, og svarer på spørsmål om sex og samliv. Og det skal selvsagt være aktuelle reportasjer. Ikke siden «Fräkka fredag» på Svensk Television har norske seere hatt anledning til å se noe lignende. Nordmenn har mindre sex enn før, kanskje dette programmet kan hjelpe på dette, sier Pål Trælvik.

- Er ikke filming av underlivsbarbering å flytte grensene vel langt?
- Nei, det er en trend som er naturlig å ta opp i programmet. Det er ikke bare innenfor grensene, men også innenfor programmets ramme. Vi har nøye vurdert «Salsa» i forhold til Vær varsom-plakaten, redaktørplakaten og kringkastingsloven, sier Pål Trælvik.

12 programmer
- Bør en 13-åring se programmet?
- Målgruppen er de mellom 18 og 35 år. Når det gjelder 13-åringer, er det vel som for kino og 18-årsgrense. Det går an å se på, sammen med foreldre som kan forklare, sier produsent Gry Winther.

Totalt skal TVNorge vise 12 programmer med «Salsa», hvor Kim Kolstad er programleder sammen med Tina B. Christensen. Gjester i serien er blant andre Frithjof Wilborn, Lisa Stokke, Tommy Steine, Elisa Røtterud, Kaja Huuse, Tom A. Haug, Nils Ole Oftebro, Hans-Petter Buraas og Susan Badrakhan. Premièresendingen er førstkommende tirsdag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder