RUTINERT: Kim-Daniel Sannes introduserte «Hotel Cæsar»-seerne for rollefiguren Storm i 2005. Foto: TV2 - Arnt E. Folvik.

Vurderer å vrake Storm fra «Hotel Cæsar»

Kim-Daniel Sannes: - Vet ikke om jeg skal tilbake

(VG Nett) Såpeskuespiller Kim-Daniel Sannes (25) har pause fra innspillingen av «Hotel Cæsar». Nå kan han ha sagt sin siste replikk som rollefiguren Storm.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

I serien har rollefiguren Storm dratt til fremmedlegionen etter å ha mistet sin gravide kjæreste i brann. I det virkelige liv har skuespiller Kim-Daniel Sannes pause fra serien - og jobber med en forretningsidé om kråkeboller og kamskjell.

Det er foreløpig usikkert om Sannes vender tilbake på skjermen som Storm. På direkte spørsmål fra VG Nett om han skal tilbake til hotellet, svarer 25-åringen følgende:

- Jeg vet ikke om jeg skal tilbake, det er fortsatt usikkert.

VG Nett får bekreftet fra TV 2 at fremtiden til Sannes' rollefigur diskuteres i disse dager.

- Elsker «Cæsar»

Han forteller at det først og fremst var hensynet til rollefiguren som gjør at han nå har pause fra serien. Han mener det var naturlig for «Hotel Cæsar» at Storm fikk en pause, etter alt som har skjedd rundt rollefiguren.

Les også: Single «Cæsar»-Kim: - Sex er ikke det viktigste

- Jeg elsker «Hotel Cæsar». Det har vært en stor utfordring, som jeg har vokst masse på. Det er deilig med pause, for det ble mye pugging av tekster, men at jeg ville ha pause selv er ikke hovedårsaken til at Storm er ute av «Hotel Cæsar», sier han.

- Hva gjør du nå?

- Akkurat nå driver jeg med en del egne prosjekter. Jeg skriver en forretningsplan med en kamerat, vi jobber med eksport av delikatesser som kamskjell og kråkeboller. Vi er så rike på det langs norskekysten, og «ingen» holder på med det, sier han.

Drømmer om barne-TV

Han innrømmer at han drømmer om å komme seg inn i barne-TV eller på radio, og ser på det som en mulig fremtidsjobb.

- Jeg begynte i «Hotel Cæsar» som 19-åring, og har gjort nærmere 1000 episoder. Jeg elsker jobben, og har fått ufattelig mange positive tilbakemeldinger. Storm har veldig godt av en tur i fremmedlegionen, og så skal det bli spennende å se hva som skjer fremover, sier han.

Les flere kjendissaker på vg.no/rampelys .

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder