TV-FRUER: F.v.: Maria Montazami, Margareta Svensson, Isabel Adrian og Gunilla Persson har alle figurert i sesong fem av «Svenske Hollywoodfruer». Nå slutter Svensson. Foto: TV 3

En av TV-fruene slutter

De svenske fruene krevde at Gunilla Persson (53) skulle ut. I stedet er det en av de andre som kommer til å glimre med sitt fravær.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
Svenske Hollywoodfruer

Det har stormet i den femte sesongen av «Svenske Hollywoodfruer» på TV3. Likevel er flertallet av fruene klare for en ny sesong - denne gangen uten Margareta Svensson (43), som debuterte som TV-frue i år.

Nyheten kommer trolig overraskende på TV-seerne. Fruene selv har nemlig ikke lagt skjul på at det er en annen i gjengen de gjerne skulle vært foruten i innspillingen - nemlig Gunilla Persson.

Har ikke tid

Svensson, som er musiker, sangpedagog, låtskriver og nybakt mamma, hevder imidlertid overfor Aftonbladet at hun selv velger å slutte i serien fordi det ikke passer inn i hennes tidsskjema.

- Men selvsagt hadde dete vært gøy å være med i fortsettelsen, sier Svensson til den svenske avisen samtidig som hun gir et siste stikk til Persson:

FIKK BARN: Margareta Svensson og Seth Riggs (81) fikk en datter i fjor. Fra før har Riggs, kjent som sangpedagog for verdens største stjerner, syv voksne barn. Foto: NTB SCANPIX

- «Hollywoodfruer» kan sammenlignes med en hot date - og Gunilla Persson med en kjønnssykdom.

BAKGRUNN: TV-frue fikk barn med 81-åring

Persson på sin side forsikrer at hun aldri har vært på kant med noen, og at hun kommer til å fortsette å kjøre sitt eget løp også i den neste sesongen.

- Det blir ikke noe show uten meg, lyder det fra den omstridte TV-fruen, som nylig røpet at hun også vurderer å si ja til å stille opp i et eget sjekkeprogram .

HVILKEN TV-FRUE ER DIN FAVORITT? Diskuter i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Maria Montazami (47) , den mest meglende og populære TV-fruen, mener at alle kvinnene nå har lagt stridighetene bak seg.

- Jeg tror ingen av oss har lyst til å krangle, sier Montazami, som for tiden er aktuell i den svenske versjonen av «Skal vi danse».

Isabel Adrian (35) fortsetter i serien, men forklarer til avisen at hun trenger å oppklare en del i forhold til Persson.

- Skitne angrep er ikke min greie, sier Adrian.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder