ERSTATTER TRUMP: Arnold Schwarzenegger. Foto: AP Foto: ,

Schwarzenegger overtar etter Trump

Arnold «The Terminator» Schwarzenegger (68) blir programleder for «The CelebrityApprentice».

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Den omstridte mangemilliardæren og missegeneralen Donald Trump (69) har kastet seg inn i kampen om å bli republikanernes presidentkandidat neste år og er derfor ikke aktuell som programleder for realityshowet til neste år.

Inn stepper eks-guvernør og Hollywood-veteran Arnold Schwarzenegger, melder TV-kanalen NBC ifølge ABC.

Schwarzenegger gleder seg over den nye jobben og støtte fra fans.

«Wow, jeg er overveldet og beæret over alle twitter-meldingene deres. Jeg kan iokke vente med å innta styrerommet og være med på å samle inn millioner til veldedighet», skriver 68-åringen på Twitter.

Trump ønsker etterfølgeren lykke til:

«Gratulerer til min venn Schwarzenegger. Han blir fantastisk og vil sørge for flust med dollar til veldedige formål», skriver han på nettsamfunnet.

PRESIDENTKANDIDAT: Donald Trump ga seg som programleder i juni. Foto: THOMAS NILSSON ,

– En merkevare

NBC er fornøyd med å ha Schwarzenegger med på laget:

– Arnold Schwarzenegger er en global merkevare innen underholdning og business. Hans prestasjoner på den politiske arenaen taler for seg. Arnolds personlige lidenskap for konseptet som Mark Burnett og Donald Trump har bygd opp over de siste ti årene - i tillegg til hans friske innspill på hvordan vi skal ta showet til nye høyder - gjorde ham til det naturlige valget.«The Celebrity Apprentice will be back! sier NBC-boss Paul Telegdy i kunnkjøringen.

Østerrikskfødte Arnold kan se tilbake på en lang og høyst variert karriere, som inkluderer alt fra fem Mr.-Universe-titler som kroppsbygger til nærmere 50 Hollywood-filmer og sju år som republikansk guvernør i California. Mest kjent internasjonalt er han for innsatsen i «Terminator»-filmene, der han spiller en nådeløs robot.

Flere nyheter på Rampelys

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder