NYE EVENTYR: Lasse Kjus (t.v) og Kjetil Andre Aamodt skal på nye eventyr når vi til neste våren får se dem i nytt program. Her med golferne Suzann Pettersen (t.v) og Caroline Martens.
NYE EVENTYR: Lasse Kjus (t.v) og Kjetil Andre Aamodt skal på nye eventyr når vi til neste våren får se dem i nytt program. Her med golferne Suzann Pettersen (t.v) og Caroline Martens. Foto:Pressebilde,TV Norge

Aamodt og Kjus med nytt TV-program

TV

Til våren er Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus klare med nytt TV-program.

Publisert:

Gjennom fire sesonger av «Hvem kan slå Aamodt og Kjus» har de tidligere alpinistene konkurrert mot en rekke idrettsutøvere. Nå skal de, i nytt program, fortsatt konkurrere mot idrettsutøvere, men denne gang på motstandernes hjemmebane, skriver TV Norge i en pressemelding.

Blant idrettsutøverne som skal få prøve seg mot de gamle skiessene i «Aamodt & Kjus på bortebane» er Olav Tufte og Eirik Verås Larsen, Gro Hammerseng og Anja Edin, Johan Remen Evensen og Lars Bystøl og golferne Suzann «Tutta» Pettersen og Caroline Martens.

– Det blir garantert vanskeligere å vinne nå, men det blir en morsom utfordring. Denne serien blir litt mer roadtrip-aktig hvor kameraene følger meg og Lasse på tur, samtidig som vi kommer tettere på våre motstandere. Vi får tid til å prate om bakgrunnen deres og hva som driver dem, sier Kjetil André Aamodt i pressemeldingen.

Hans trofaste makker er ikke fullt så ydmyk.

– De skal få kamp, de skal få juling og de skal få en motstand de aldri vil glemme! Vi gleder oss til å knuse mange flotte idrettsutøvere på deres hjemmebane, skriver Lasse Kjus.

Her kan du lese mer om