NYBAKTE FORELDRE: Rebecca Romijn (36) og Jerry O'Connell (34) giftet seg i 2007. I romjulen fikk de tvillinger. Foto: AP

«Ugly Betty»-stjerne fikk tvillinger

(VG Nett) Tvilling-boomen bare fortsetter i Hollywood.

  • Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

I romjulen ble Rebecca Romijn (36) og skuespillermannen Jerry O'Connell foreldre til to jenter, melder People.

- Alt står bra til med mor, far og barn, sier en representant for «Ugly Betty»-stjernen til bladet.

Tvilling-boom

Rebecca og Jerry giftet seg i 2007, og døtrene er parets første barn. Tvillingfødselen 28. desember ble en fin avslutning på 2008 - og det som utvilsomt har vært et år i tvillingenes tegn i Hollywood.

I februar fødte Jennifer Lopez en gutt og en jente, Max og Emme. Ektemannen og salsastjernen Marc Anthony er nå firebarnsfar. Han har to sønner fra et tidligere ekteskap. Jennifer har ingen barn fra før.

Da sommeren kom, kom også «Brangelina»-tvillingene til verden. Angelina Jolie og Brad Pitt ble i juli foreldre til en gutt og en jente, som ble født på Lenval Hospital i Nice i Frankrike.

Fortsetter i 2009?

Dermed er ungeflokken oppe i fem. Fra før har paret datteren Shiloh, og adoptivbarna Pax og Zahara.

Lisa Marie Presley (40) fødte tvillingjenter ved keisersnitt i oktober. Tvillingenes far er musikkprodusenten Michael Lockwood, som Lisa Marie Presley giftet seg med for snart tre år siden.

Og i oktober ble det klart at Charlie Sheens kone Brooke også venter tvillinger. Så da fortsetter i hvert fall tvillingboomen et lite stykke inn i 2009.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder