NABOBRÅK: Justin Biebers nabo mener han har bildebevis på egg-kastingen til Justin Bieber. Foreløpig har ikke stjernen uttalt seg om beskyldningene. Foto: Pa Photos

Bieber beskyldt for å ha angrepet nabo med egg

Justin Bieber (19) skal ha havnet i en kraftig nabokrangel. Nå beskyldes stjernen for eggkasting.

  • Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Torsdag kveld, amerikansk tid, skal Bieber havnet i bråk med naboen, skriver kjendisnettstedet TMZ.

Da politiet ankom Biebers Calabasas-villa i California skal egg ha fløyet gjennom luften, skriver kjendisnettstedet TMZ.

Nettstedet skriver at de har vært i kontakt med Biebers nabo som opplyser at han hørte dunkelyder mot husveggen rundt halv åtte.

LES OGSÅ: Musikkanmeldelse: Justin Bieber - «Journals»

Da han gikk ut på balkongen for å sjekke hvor ulydene kom fra, fikk han øye på Bieber som kastet egg på inngangsdøren hans. Naboen forteller videre at Bieber forsøkte å treffe ham med egg, da han kom til syne på balkongen. Om lag tjue egg skal ha truffet huset til Biebers nabo.

Dette er ikke første gangen Bieber havner i klammeri med naboen. I november skal Bieber ha holdt et støynivå som fikk politiet rykke ut til huset tre ganger i løpet av kvelden og natten. For under et år siden ble også stjernen anmeldt forvold av en av sine naboer.

Senere fikk TMZ opplyst at krangelen dreide seg om en Ferrari stjernen fikk fraktet til huset som skal ha forårsaket mye støy og gjort nabolaget engstelig ved det som hevdes å ha vært uvettig kjøring opp og ned i gaten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder