HAR SJEKKET INN: Kim-Daniel Sannes og Nathalie Tonga er de nye «Cæsar»-fjesene. Duoen spiller søskenparet Liv og Storm. Foto: Fredrik Solstad
HAR SJEKKET INN: Kim-Daniel Sannes og Nathalie Tonga er de nye «Cæsar»-fjesene. Duoen spiller søskenparet Liv og Storm. Foto: Fredrik Solstad

Her er de nye «Cæsar»-stjernene

TV

Kim-Daniel Sannes og Nathalie Tonga har løyet i et halvt år om at de ikke er «Cæsar»-stjerner.

  • Mari Glans
Publisert: Oppdatert: 09.01.06 08:48

Sammen med Nathalie Tonga vant han «Jakten på en Cæsar-stjerne», og de to fikk rollene som søskenparet Liv og Storm. I kveld sendes den første episoden der de to deltar.

Resultatet ble klart allerede i sommer, og duoen har holdt det hemmelig i et halvt år at de har fått drømmejobben. Noen har vært flinkere enn andre.

- Litt skummelt

- Kim-Daniel påstår at «alle» vet at jeg jobber her, men det var vanskelig for meg å bare droppe ut av videregående uten noen forklaring, unnskylder Nathalie (18) seg, og ser litt strengt bort på TV-broren.

- Jeg har jo jobbet her i et halvt år, men det har først slått meg i det siste at folk faktisk skal se på det jeg har prestert her inne. Det er skummelt, sier hun.

- Og nå blir dere jo kjendiser også?

- Åh, alle sier det! svarer de i kor og himler med øynene.

- Seriøst, det greier vi ikke å forestille oss. Jeg kommer ikke til å se på meg selv som kjendis heller. Men at jeg får et kjent fjes, det skjønner jeg jo, svarer Kim-Daniel.

- Jeg håper ikke folk begynner å snakke med meg bare fordi de har sett meg på TV. Det er et dårlig grunnlag. Hvis noen tar kontakt med meg, håper jeg det er fordi de synes jeg virker interessant av helt andre grunner, legger Nathalie til.

Ingen av dem hadde sett på «Hotel Cæsar» før de fikk jobben.

- Nei, jeg meldte meg på fordi mamma foreslo det. Jeg er egentlig ganske sjenert, forteller brunetten.

Rollefiguren Liv, som er en typisk snill jente som aldri gjør noe galt, har ganske mye til felles med Nathalie.

- Bortsett fra at hun er flink på skolen, da...

Single villstyring

Kim-Daniel kjenner seg også igjen i villstyringen Storm.

- Jeg var akkurat slik som Storm er, da jeg var mellom 16 og 18, men har blitt mer voksen, påstår 20-åringen, men røper seg i neste setning.

- Noe mer du har lyst til å legge til?

- Jeg er single! sier Kim-Daniel med et stort smil og blunker.