Slår til med «Slå på ring»-DVD

TV

Etter tre sesonger med «Slå på ring» på NRK føler humorduoen Erlend og Stein-Jo seg ferdig med serien. Nå gir de ut samle-DVD.

Publisert:

Av KIKKA KROG

Med sin første programserie høsten 2001 ble barndomskompisene sendt som NRK-representanter til Montreux-festivalen, og den absurde «potetgullsangen» ble en kult-hit.

Etter tre sesonger gir de nå ut en DVD: «Slå på ring - The Ultimate Collection» heter den.

- Alle gode ting er tre, som det heter, og nå som vi har unnagjort tre sesonger, er det greit å gi seg. Vi tenkte derfor det ville være en fin avslutning å gi ut en samle-DVD, sier Stein Johan Grieg Halvorsen til VG.

Mange høydepunkter

Han forteller at DVD'en inneholder hele den siste «Slå på ring»-sesongen fra 2005, samt høydepunkter fra 2001- og 2003-sesongene. I tillegg er det gjort plass til masse musikkvideoer, blant annet flere som ikke tidligere er vist på TV, «behind the scenes»-dokumentar og annet bonusmateriale.

- Det dekker nesten alt vi har gjort fra vi var barn til nå, sier Grieg Halvorsen, som avslører at han og barndomskompisen Erlend Klarholm Nilsen nå jobber med et nytt humorprogram som etter planen skal vises på NRK neste høst.

- Men før det dukker vi faktisk opp i «Julenøttene» på TV2, sier han.

Her kan du lese mer om