SVERMER: Nyseparerte Lauren Morelli (t.h.) var stolt ledsager da skuespillerkjæresten Samira Wiley (t.v.) var invitert til en EMMY-lunsj i forrige måned. Foto:Meleah Loya,Pa Photos

«Orange Is The New Black»-skribent skilles - forelsket seg på settet

Lauren Morelli (31) forlater ektemannen etter to år fordi hun har innsett at hun er lesbisk - og forelsket i en av skuespillerne.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Eksterne lenker

Orange Is the New Black | Netflix Official Site

Morelli er en av manusforfatterne til den kritikerroste Netflix-serien «Orange Is The New Black», som baserer seg på den sanne historien om Piper Kerman og livet i et kvinnefengsel.

Men det har oppstått søt musikk også i kulissene. Morelli har nemlig blitt kjæreste med Samira Wiley (27), som spiller rollen som Poussey Washington i serien. De to kvinnene har blitt avbildet sammen på prisutdelinger de siste månedene, og flere medier har spekulert rundt forholdet.

Paret har absolutt ikke lagt skjul på sine varme følelser for hverandre, og de poserer gjerne tett omslynget. Men ingen av dem har så langt utbrodert forelskelsen, som skal ha vart siden februar.

Følte seg som en svindler

Faktum er at Morelli har hatt en krevende situasjon å løse på privaten. Nettstedet TMZ skriver at hun inntil nylig var gift med en mann - Steve Basilone - men at paret nå har sendt inn en felles skilsmissesøknad.

POPULÆR STAB: «Orange Is The New Black»-skuespillerne; F.v.: Samira Wiley (på fanget til kjæresten Lauren Morelli), Taylor Schilling, Carrie Brownstein og Yael Stonepå EMMY-lunsj 23. august. Foto:Michael Kovac,Afp

Morelli begynte å jobbe med TV-serien i 2012, kun fem måneder etter at hun giftet seg. Det tok ikke lang tid før hun begynte å kjenne seg igjen i den lesbiske hovedrollen og innså at hun selv var lesbisk.

Dermed ble det umulig for henne å være gift med en mann uten å føle seg som en svindler, skriver TMZ, som har fått innsyn i skilsmissepapirene.

Hverken Morelli eller eksmannen har kommentert bruddet offentlig, men skilsmissen foregår angivelig i vennskapelige former. Alle parets felles eiendeler er allerede fordelt.

Nysgjerrig på TV-serien?Les VGs anmeldelse her

LES OGSÅ:Nedrent av friere etter «Orange»-suksess

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder