POPULÆRE TV-LEGER: Justin Chambers, Sara Ramirez, Kelly McCreary og Camilla Luddington har alle sentrale roller i «Greys Anatomy». Foto: ABC

Én av disse slutter i «Grey's Anatomy»

Nok en gang må fansen ta farvel med en god, gammel kjenning i den populære sykeshusserien.

Prisbelønte «Grey’s Anatomy» har rundet av sesong 12 på amerikanske TV-skjermer. Med det er det klart at en av seriens mest populære skikkelser takker for seg og ikke kommer til å dukke opp når sesong 13 starter.

SPOILER-ADVARSEL: Dersom du ikke vil vite hvem som forlater kollegene i ABC-dramaserien, må du slutte å lese nå. TV 2 ligger nemlig et par uker etter det amerikanske sendeskjemaet, så det drøyer litt før norske TV-seere får se sesongfinalen.

Husker du? Sjokk-dødsfall i «Grey's Anatomy»

– Kjærkommen pause

Den som har steppet ut av legefrakken for siste gang, er Sara Ramirez, som har spilt rollen som bifile Callie Torres siden sesong to.

– Jeg er dypt takknemlig over å ha fått tilbringe de siste ti årene sammen med familien min i «Grey's Anatomy» og ABC, men nå tar jeg meg en kjærkommen pause, sier Ramirez ifølge Hollywood Reporter.

Hun hyller serieskaper Shonda Rhymes og skuespillerkollegene:

KUN ÉN IGJEN: Ellen Pompeo spiller fortsatt Meredith Grey, mens Sandra Oh (t.v.) har gitt seg som Cristina Yang, Patrick Dempsey som Derek Shepherd – og nå Sara Ramirez som Callie Torres. Foto: ABC

– Shonda har vært utrolig fin å jobbe med, og vi vil holde kontakten. Jeg sender all min kjærlighet til Ellen (Pompeo, som spiller Meredith Grey, red.anm.) og alle de andre i staben og crewet, og jeg ser frem til alltid å være en del av Shondaland-familien.

«Grey’s Anatomy»-skaper ned 53 kilo: – Ville fått hjerteinfarkt

Vil bli savnet

Også Shonda Rhymes har uttalt seg om exiten:

– Dr. Callie Torres kom dansende inn i livene våre kun iført undertøy for nesten ti år siden. Jeg kunne ikke vært mer lykkelig over hennes reise i tiden etterpå. Sara Ramirez' innsats har inspirert meg og millioner med fans hver uke. Vi ønsker henne alt godt når hun nå tar velfortjent fri. Jeg kommer til å savne Callie noe helt fryktelig, men jeg er spent på hva fremtiden vil bringe for Sara. Hun vil alltid ha et hjem hos Shondaland, sier TV-bossen.

Oppdatert? Denne mannen gir seg i «NCIS»

Og denne? En av stjernene slutter i «Criminal Minds»

Opp gjennom årene har en rekke skuespillere sluttet i «Grey's Anatomy». Den mest oppsiktsvekkende avgangen skjedde i fjor, da Patrick «McDreamy» Dempsey forlot seermagneten etter å ha vært blant hovedtrekkplastrene helt fra starten. Fansen fortvilte, men kan trøste seg med at Dempsey snart blir å se i den nye filmen om «Bridget Jones».

SLUTT: Nathan Fillion og Stana Katic har vært både makkere og par på TV-skjermen. Men nå er det over. Foto: ABC

Helt slutt for «Castle»

TV-seerne har fått servert flere nedturer fra TV-kanalen ABC den siste uken.

Nylig ble det klart at krimserien «Castle» tas av plakaten, få uker etter at det først ble meldt at den kvinnelige hovedrollen Kate Beckett var skrevet ut av serien. Nathan «Castle» Fillion var da raskt ute med å ønske motspilleren Stana Katic lykke til videre – men nå er det altså klart at han ikke får fortsette selv heller.

Hva skjedde med Horatio i «CSI Miami»? Få svaret her

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder