OMSTILLING: Pensjonisttilværelsen byr på nye utfordringer for talkshow-kongen David Letterman. Som for eksempel å ta telefoner på egen hånd eller gre håret sitt. Dette bildet er fra Indianapolis 500 i slutten av mai. Foto:Darron Cummings,Ap

«Vet ikke lenger hvordan man bruker en telefon»: Letterman: Livet som pensjonist

Etter 33 år med personlige assistenter som gjorde det meste for ham, er ikke pensjonisttilværelsen helt uproblematisk for David Letterman (68).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

- Jeg vet knapt hvordan man bruker en telefon en gang, ei heller hvordan jeg skal stelle håret mitt, sier David Letterman i et intervju med magasinet Indianapolis Monthly.

I slutten av mai spilte Letterman inn den aller siste utgaven av «The Late Show with David Letterman». Showet hadde da vært sendt hvert år siden 1992. Letterman begynte sin talkshowkarriere i 1982 i NBC-programmet «Late Night with David Letterman». Det gir Letterman status som den som har ledet et talkshow lengst.

GODT HUMØR: David Letterman smilte og stilte velvillig opp sammen med disse modellene før start på Indianapolis 500 Foto:Dan Gelston,Ap

Flere timer før den aller siste innspillingen av «Late Show with David Letterman» startet var køene lange mellom 53rd og 54th Street på Broadway i New York.

I intervjuet med Indianapolis Monthly legger ikke Letterman skjul på at overgangen til pensjonisttilværelsen har vært større enn han var forberedt på.

- Derfor er jeg glad for at to av mine personlige assistenter som jeg har hatt i mange år, fortsatt skal jobbe for meg. Det er utrolig hva man finner ut om seg selv når alt du har gjort i 33 år, endres på. Jeg kan forstå at vanlige, ansvarlige mennesker tenker «som han sutrer», men vit at jeg prøver å forandre meg, sier Letterman som stortrives når han kan dra på fisketur med sønnen sin.

- Aller best har jeg det når jeg kan stå ute i elven og virkelig nyte fiskerlivets gleder, legger Letterman til.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder