Overrasket Rybak med norsk versjon av «Fairytale»

Lars Lillo Stenbergs tolkning av «Fairytale» gjør sterkt inntrykk på Alexander Rybak i «Hver gang vi møtes». Det gjorde også møtet med mennesket Lars Lillo Stenberg.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

- Jeg har ikke sett intervjuer med ham og var nok litt spent på hvordan han var som menneske. Men han var jaggu meg litt folkelig også. Sånne musikalske genier pleier jo å være litt innestengte. Jeg var nok litt starstrucked, prøvde å se kul ut, men var nok litt fangirl, sier Rybak til VG.

- Trist historie

I kveldens episode, hvor Rybak er hedersgjest, overrasker Stenberg 27-åringen med å synge en norsk versjon av «Fairytale» - låten som sendte Rybak til topps både i den norske finalen og internasjonale finalen i Melodi Grand Prix.

- Jeg har aldri gledet meg så mye før, sier artisten da Lars Lillo Stenberg røper låtvalget.

- Hvordan opplevde du hans versjon av «Fairytale»?

- Lars Lillo fanget veldig godt melankolien. Den er jo blitt til en festlåt, men den er egentlig en trist historie. Lars Lillo Stenberg fanget veldig godt melankolien med sin russisk-aktige akkorder, sier Rybak til VG.

Gode venner

Men det er ikke bare Lars Lillo Stenberg som gjorde inntrykk på den tidligere Eurovision-vinneren. Etter «Hver gang vi møtes»-innspillingen avslørte Rybak at han fant tonen med Sigvart Dagsland.

- Sigvart Dagsland fikk virkelig frem den myke mannen i meg, sa Rybak til VG.

- På hvilken måte?

- Han gjorde det med musikken sin. Vi hadde en veldig god kjemi. Det var bestandig vi som satt og fniste bakerst i bussen. Vi utviklet en intern og morsom humor sammen, sier fiolinisten som også innrømmer at det var Sigvart Dagsland som rørte ham mest.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder