SINGEL: Angie Harmon - her på en prisgalla tidligere i år. Foto:Danny Moloshok,Reuters

Brudd for TV-stjerne

TV-stjernen Angie Harmon (42) og den tidligere NFL-spilleren Jason Sehorn (43) kunngjør at de skal skilles.

Artikkelen er over fem år gammel

Paret giftet seg for 13 år siden og har tre døtre på 11, ni og fem år.

– Av hensyn til barna ber de om respekt for privatlivet mens de kommer seg gjennom denne perioden i livet, heter det i en pressemelding fra Harmons agent til bladet People.

LYKKELIGERE DAGER: Angie Harmon og Jason Sehorn for noen år tilbake Foto:Mark Lennihan,AP

Forlovet på TV

I starten av forholdet hadde ikke de to noe imot å dele gleden med offentligheten. Sehorn valgte faktisk å fri til Harmon under «The Tonight Show» med Jay Leno i 1998.

Mens TV-kameraene rullet gikk Sehorn ned på kne og fikk et lykkelig ja fra Harmon. Til stede i showet var også Elton John, som feiret forlovelsen med å synge for paret og TV-seerne.

Store avstand

Skuespilleren, kjent fra en rekke TV-serier som blant annet «Baywatch Nights», «Law & Order», «Women's Murder Club» og for tiden aktuell i «Rizzoli & Isles», har tidligere uttalt at det kan være vanskelig å balansere karriere og familieliv. Hun jobber i Los Angeles, mens familien har base i North Carolina. Ofte er arbeidsdagene så lange at hun ikke rekker flyet hjem på fredag. Da er løsningen å møtes på halvveien, i Texas, for å tilbringe helgen sammen.

– Jeg savner barna mine så utrolig mye, men de er veldig forståelsesfulle, uttalte 42-åringen til nettstedet Your Tango for tre år siden.

Hun la heller ikke skjul på at det kunne være utfordrende å holde liv i ekteskapet, men at hun og fotballektemannen gjorde det de kunne for å vise hensyn og omsorg for hverandre.

Harmon har også i gjentatte intervjuer forklart at troen hennes er det som hjelper henne med å holde bena på jorden.

– Som mor kan jeg ikke komme nær nok til Gud. Jeg ber alltid om at vi skal ha beskyttelse, sa hun til bladet Good Housekeeping for en tid tilbake.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder