Se de første klippene fra «Hver gang vi møtes»

Nerver, hjertebank og skjelvinger. I januar er syv av landets fremste artister klare for «Hver gang vi møtes».

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Onsdag presenterte TV 2 programmet for våren. Tilstede på lanseringen var Anneli Drecker (44), Sigvart Dagsland (50) og Simone Eriksrud (42).

Sammen med Alexander Rybak (27), Lars Lillo Stenberg (51), Samsaya (33) og Øivind «Elg» Elgenes (55), har de takket ja til å underholde TV-seerne fra våren i «Hver gang vi møtes».

LES OGSÅ: Derfor sa de ja til «Hver gang vi møtes»

De populære artistene har tilbrakt sommermånedene sammen på Vestre Kjærnes gård. Her har de hyllet hverandre ved å spille versjoner av hverandres mest kjente hits.

Hvilke forventninger har du til TV-programmet? Hvilke sanger håper du å høre? Diskuter nederst i kommentarfeltet.

Onsdag ble de første klippene fra TV-serien offentligjort - og det var en svært spent Eriksrud som viste seg på skjermen under vårlanseringen.

- Jeg er helt unaturlig nervøs, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg er det. Jeg har hjertebank og skjelver litt på hånden. Nei, jeg er bare fryktelig spent, sier Eriksrud i klippene til «Hver gang vi møtes».

Grand Prix-vinner Alexander Rybak hadde ikke anledning til å møte opp, men fortalte VG i juni, at han hadde store forventninger til serien.

- Jeg har fulgt med mye på programmet. Og så har jeg syntes at det er en god måte å vise allsidigheten i norsk musikkliv på. Jeg tror det er den mest allsidige casten så langt - ikke på grunn av meg selv, men de andre artistene. Jeg tror jeg kommer til å lære så mye. Og så tror jeg publikum kommer til å synes det er morsomt. God underholdning, sa han.

SPENTE: Syv av landets fremste artister skal til våren dele høydepunkter fra sine karrierer med TV-seere. Foto: TV 2


TV 2s vårprogram byr på en rekke nye storsatsninger til våren. Petter Northug er tilbake med oppfølger til TV-serien «Sirkus Northug». I sesong to følger vi Northug etter bruddet med landslaget.

Norske talenter er også med i vårprogrammet. Det nye dommerpanelet består av Mia Gundersen, Lisa Tønne, Bjarte Hjelmeland og Omer Bhatti. Solveig Kloppen går solo som programleder, uten Stian Blipp.

Henrik Elvestad, Odd-Magnus Williamson, Fridtjov Såheim, Nils Jørgen Kaalstad og Janne Heltberg har sentrale roller i TV 2s nye humorsatsning «Samurai sikkerhet».

Truls Svendsen vil være aktuell med programmet «Truls-oppdrag Hurtigruten».

REISER NORGE RUNDT: Historiker og forfatter Hans Olav Lahlum sammen med programleder Solveig Kloppen. Foto: TV 2


Historiker og forfatter Hans Olav Lahlum, som for tiden er å se som kommentator i VGs sjakk-studio, debuterer som programleder når han sammen med Solveig Kloppen legger ut på en Norge rundt reise i «De utvalgte».

TV 2 Bliss lanserer dokuserien «Bloggerne». Medvirkende er: Sophie Elise Isachsen (18), Marna Haugen (32), Emilie «Voe» Nereng (18) og Suzanne Aabel (32).

VG er på TV 2s vårlansering i kveld, og kommer tilbake med mer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder