TO BLIR TRE: Michael Caussin og Jana Kramer blir foreldre for første gang til neste år. Foto:Rick Diamond,Afp

«One Tre Hill»-stjerne venter sitt første barn

Jana Kramer (31) venter en liten jente med ektemannen Mike Caussin (28).

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Countrysangeren og Caussin, som til daglig spiller amerikansk fotball, avslørte den gledelige nyheten gjennom en gjesteblogg på People, i tillegg til at hun la det på Instagram.

«Jeg er 15 uker på vei og ektemannen min og jeg var så spente på å finne ut kjønnet på barnet at vi tok en tidlig blodprøve ved ti uker, for å finne ut at vi får en liten... JENTE!»

Paret avslørte barnets kjønn i en morsom video, publisert på Kramers blogg, hvor de fikk venner til å gi dem nyheten ved at de selv hadde på seg hvite klær, og vennene sprutet enten blått eller rosa vann på dem. Og det var et svært fornøyd par som jublet da de hvite t-skjortene plutselig ble rosa.

https://instagram.com/p/6NoZlLrMpP/

Har du lest? «Prison Break» kommer tilbake

Babynyheten kommer knappe tre måneder at paret gifter seg i en liten seremoni i Charlottesville.

– Å være en mor vil være den beste jobben jeg noesinne kommer til å ha, sa den tidligere «One Tree Hill»-stjernen til People, som var først ute med å rapportere om nyheten.

– Jeg føler meg som den lykkeligste jenta i verden som får være på denne reisen med mitt livs kjærlighet.

Caussin kan fortelle at han også gleder seg til å den kommene familieforøkelsen.

– Jeg gleder meg så sinnssykt til å bli far. For meg er det bare enda en drøm som går i oppfyllelse, og jeg kan ikke se for meg noen andre å takle det å være forelder sammen med enn Jana, sa han til det amerikanske magasinet.

Les også: Seks nye år for Jimmy Fallon

Kramer spilte skuespilleren og sangeren Alex Dupree i den svært populære serien «One Tree Hill», som gikk i hele ni sesonger før den siste episoden ble sendt i 2012. Da hadde serien gått siden 2003, med rundt 4 millioner amerikanske seere hver uke på sitt beste. Sophia Bush, Austin Nichols, James Lafferty, Bethany Joy Lenz, og Jackson Brundage spilte hovedrollene i de siste sesongene av serien, mens Chad Michael Murray og Hilarie Burton spilte store roller frem til sesong syv.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder