HETT: Anna Paquin (27) og Stephen Moyer (40) har sørget for dampende øyeblikk på tv-skjermen gjentatte ganger. Nå røper Paquin at hun er biseksuell. Foto: Planet Photos

Hollywood-stjerne nyter nakenscenene med forloveden

(VG Nett) Det er kanskje ikke rart at «True Blood» er en av USAs heteste TV-serier?

  • Halstein Røyseland

Artikkelen er over ti år gammel

HBO, kjent for sine mange glimrende egenproduksjoner (Entourage, The Wire, Generation Kill, etc.), sender for tiden andre sesong av den populære vampyrserien, som vant Golden Globe allerede i første sesong - og som er nominert til tre Emmy-priser.

Anna Paquin (27) spiller hovedrollen som Sookie Stackhouse, og det har blitt en rekke dampende sexscener med motspilleren - og forloveden - Stephen Moyer (39), som har rollen som Sookies kjæreste Bill Compton.

- Ikke sjokkerende

- Jeg synes ikke en naken kropp er spesielt sjokkerende eller spesielt, sier Paquin i et intervju med bladet Nylon, ifølge People.

Den kanadiskfødte skuespilleren, kjent fra blant annet «X-Men»-filmene, er oppvokst i New Zealand, og ifølge 27-åringen har de et litt friere syn på nakenhet der enn i USA.

Uforstående

- Jeg skjønner ikke hvordan man kan vise så mye vold, men at man for Guds skyld ikke må vise en brystvorte, sier Paquin, som ikke legger skul på at hun nyter nakenscenen med forloveden.

- Du trenger ikke tenke på at du er naken med en person som er fullstendig fremmed for deg, sier Hollywood-stjernen.

PS! I Norge sendes «True Blood» på Canal Plus.

Flere artikler

  1. «True Blood»-stjerne: - Jeg er biseksuell

  2. «True Blood»-par blir foreldre

  3. Slutt for «True Blood»

  4. «True Blood»-stjerne tar på seg «Skrik»-masken

  5. - «True Blood»-par gift

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder