Petter sa opp jobben etter «Paradise»

TV

(VG Nett) Petter Pilgaard fra «Paradise Hotel» har sagt opp jobben som finansrådgiver.

  • Merete Arnesen
Publisert: Oppdatert: 12.05.09 17:20

Petter Pilgaard er ikke lenger ansatt som finansrådgiver hos Forvaltningshuset AS etter at han selv sa opp jobben. Dette bekrefter Pilgaard overfor tirsdagens utgave av Her og Nå.

- Jeg har sagt opp jobben. Det var jo ikke akkurat god stemning etter at jeg ble med i «Paradise Hotel», men til tross for det, fikk jeg ikke sparken, sier Pilgaard til bladet.

Ønsket å si opp før «Paradise»

29-åringen innrømmer til P3morgen at han nå bor hjemme hos faren og at han får ukelønn.

- Jeg ønsket å si opp før jeg dro til Mexico, men sjefen ba meg ta permisjon i stedet. Nå har jeg derimot sagt opp og er helt ferdig, erklærer Petter som ikke ser det som umulig å skifte beite fra finans til underholdning.

- Jeg fortsetter gjerne i finansbransjen. Ellers har jeg alltid likt underholdningsbransjen, men jeg forventer ingen tilbud fra den kanten. Dukker det opp noe bra takker jeg ja, men jeg kommer ikke til å søke aktivt selv, sier han til Her og Nå.

Skjønner sjefene

I mars snakket Pilgaard ut til VG Nett i forbindelse med jobbsituasjonen og da sa han følgende:

- Det har ikke akkurat vært halleluja-stemning på kontoret akkurat. Det skal jeg ærlig innrømme. Men hva skal de gjøre?

- Har du fått mange skjeve blikk fra sjefen?

- Jeg har ikke sett dem siden vi flytter for tiden, men jeg har fått et par kommentarer på telefonen som ikke har vært så positive. Men jeg skjønner dem godt! Selvfølgelig er det ikke mange i et seriøst miljø som synes det er gøy at medarbeiderne er med i et konsept som bygger på fyll, sex og fanteri.

Petter Pilgaard var blant de første gjestene som sjekket inn på «Paradise Hotel» og etter ti uker på skjermen henger bærumsgutten fortsatt med. Det så derimot skummelt ut i mandagens episode da deltaker Margrethe Storlid avgjorde at Pilgaard skulle sjekke ut sammen med henne. Men heldigvis for Pilgaard valgte André Brennum å ofre seg slik at Petter fortsatt skulle ha en sjanse på å vinne pengepremien på 300.000 kroner.

Vinneren av «Paradise Hotel» kåres førstkommende torsdag.

Her kan du lese mer om