Svenske «BB»-Jessica er gravid

(VG Nett) Skandaleombruste Jessica Lindgren (22) venter sitt første barn og er overlykkelig.

Svenske «Big Brother»

«BB»-KJENDIS: Svenske Jessica Lindgren (22) etter reality-seieren i fjor. Arkivfoto: Scanpix

Snart ett år har gått siden Jessica Lindgren stakk av med seieren i norsk-svenske «Big Brother». Siden den gangen har TV-kjendisen brutt med «Big Brother»-kjæresten Robin Persson (22).

Jessica har fått ny kjæreste og har den siste tiden vært bosatt i Spania. Men nå reiser hun hjem til Sverige for å føde.

Fire mdr. på vei

- Jeg er snart fire måneder på vei, og magen begynner å synes. Jeg er kjempeglad, sier Jessica til Aftonbladet.

Nå planlegger «Big Brother»-vinneren bryllup med barnefaren, en 20-åring som heter Santiago og kommer fra Uruguay.

- Vi møtte hverandre like etter at jeg flyttet til Spania. Vi gråt begge to da vi fikk vite at jeg var gravid, betror Jessica til avisen.

Jessica, som hadde flere kjærester inne i «BB»-huset - og som også fikk utført graviditetstest der inne, har ikke fortalt sin egen far at han nå skal få et barnebarn. Jessicas far, som er sterkt religiøs, har gått offentlig ut med at han misliker datterens livsstil.

Les om familiefeiden her

- Mamma er overlykkelig over barnet. Hun får fortelle det til pappa. Men det er vel ikke så mye som sjokkerer dem lenger, sier Jessica.

Jessica valgte å bruke deler av pengepremien i realityshowet på å få operert inn silikonimplantat i brystene. Like etter inngrepet gikk hun ut og sa at hun angret.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder