Britisk «MasterChef»-kjendis kollapset og døde

Stjernekokk Matt Campbell (29) løp London Marathon til minne om sin døde far da han selv falt livløs om.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Campbell, som kom seg helt til semifinalen i «MasterChef Professionals» i desember i fjor, hadde løpt litt over halve maraton-strekningen da han fikk et illebefinnende og segnet om. Helsepersonell på stedet forsøkte å redde 29-åringens liv, men han ble erklært død på sykehuset kort tid etter.

BBC, The Mirror, Evening Times og andre store medier melder om dødsfallet.

TV-kjendisen postet like før styrkeprøven et bilde av trøyen og treningsutstyret sitt på Instagram, hvor han takket for muligheten til å løpet til minne om sin avdøde far, Martin Campbell, som døde i 2016.

Matt Campbell løp for veldedighetsorganisasjonen The Brathay Trust, som inspirerer unge mennesker til å ta grep om livene sine.

les også

Maraton-kometen jobber fulltid som sykepleier og har ingen sponsorer

«Alle i organisasjonen rundt London Marathon ønsker å uttrykke de dypeste kondolanser til Matts familie og venner», sier arrangørene etter den tragiske hendelsen.

Ennå er det ikke kjent hva som forårsaket 29-åringens død. Han skal ha vært i god form og hadde nettopp løpt et annen maraton.

På kjendiskokkens Instagram, hvor han har nærmere 11 millioner følgere, strømmer det på med sørgemeldinger og kondolanser.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder