Lene Alexandra leder VG Netts avstemning

RIVALER: Lene Alexandra Øien og Tore André flo kjemper om seier i «Skal vi danse»-finalen førstkommende fredag. Her under fredagens semifinale. Foto: Magnar Kirknes

Flo først i ilden fredag

(VG Nett) Tore André Flo og Lene Alexandra Øien skal kjempe i samba og tango i «Skal vi danse»-finalen.

Artikkelen er over 11 år gammel

Skal Vi Danse - TV2.no

De to finaleparene skal danse tre danser hver i fredagens oppgjør. I tillegg til at de skal demonstrere hva de har lært om temperament i tango og sensualitet i samba, skal Tore André og Lene Alexandra konkurrere om TV-seernes gunst i hver sin show-dans.

Tore André og hans dansepartner Nadya er første par ut på parketten. De skal danse tango til «Roxanne», mens Lene Alexandra og Tom-Erik skal danse sin tango til «Blue Tango».

Tore André og Nadya fremfører sin samba til låten «I Want You Back», mens Lene Alexandra og Tom-Erik skal svinge seg til «Blame it on the Boogie».

Helt til slutt legges det opp til forrykende show når hvert par fremfører sin helt spesielle show-dans - Tore André og Nadya til Ricky Martin-hitlåten «Cup of Life » og Lene Aleaxandra og Tom-Erik til Ike & Tina Turners «Shake Your Tail Feather.

Lene Alexandra leder

Tore André og Lene Alexandra har de siste ukene vekslet på å ligge i tet i VG Netts uhøytidelige avstemning om hvem som bør vinne «Skal vi danse». I skrivende stund mener 68 prosent av de over 7500 som har stemt at Lene Alexandra bør vinne.

Stem på din favoritt her!

Heftige reaksjoner

Debatten raste på VG Nett etter fredagens semifinale da Mikkel Gaup røk ut. Mange mente at Mikkel hadde fortjente å gå videre. Ironisk nok er TV-seerne ofte i harnisk over resulatet, til tross for at det er deres egne stemmer som er avgjørende. VG Netts lesere ga semifinalen terningkast tre i snitt.

Les fredagensETTERSNAKK!

På TV2.no ramser Lene Alexandra opp det hun mener er rivalens beste sider.

- Tore André er veldig elegant og har masse sjarm. Dessuten er han kjempesøt.

Tore André roser Lene Alexandra tilbake: - Hun har fantastiske bevegelser. Hun ser proff ut på dansegulvet.

Dommerpanelet er på plass som vanlig, og deres poengsum blir også i finalen lagt sammen med TV-seernes stemmer.

Alle de andre danseparene som har vært med i sensongen, kommer også til å iføre seg finstasen for å danse en medley.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder