HUDKREFT: Philippa Parnevik (t.v) forteller at hun nylig ble operert for hudkreft. Her med storesøster Penny på «Mamma Mia»-premiere i 2018. Foto: Christine Olsson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Reality-stjerne (21) kreft-operert

Den svenske reality-stjernen Philippa Parnevik (21), kjent fra TV-serien «Parneviks» ble nylig operert for hudkreft. Det forteller hun selv om i sosiale medier.

 • Jørn Pettersen

På sin instagram-profil viser Philippa frem operasjonssåret på benet - og oppfordrer alle til å la seg undersøke av lege med tanke på mulig hudkreft.

– Det er så viktig, skriver Philippa videre.

Hun får full støtte av mamma Mia Parnevik som deler datterens bilde på sin instagram-profil.

Instagram

– Jeg elsker at hun velger å dele for å hjelpe andre, skriver moren.

Det var Aftonbladet som først omtalte denne saken.

les også

Golflegenden Jesper Parneviks ville liv

Pluss content

Familien til Philippa Parnevik (23) har vært i rampelyset siden 2015 etter å ha dokumentert livet sitt gjennom TV-serien «Parneviks» som handler om pappa og golflegenden Jesper Parnevik og hans familie. Serien var populær i USA og har vært vist på TV3 både i Norge og i Sverige.

FAMILIEN PARNEVIK: Mia, Philippa, Jesper, Peg, Phoenix og Penny i forbindelse med lanseringen av TV-serien i 2015. Foto: Vilhelm Stokstad / TT / TT NYHETSBYRÅN

Søstrene hennes, Peg og Penny står også bak en av Sveriges mest populære podcster «Pillowtalk» - og det her Phillipa fortalte om bruddet med kjæresten Harrison Chandon, ifjor sommer.

les også

Peg Parnevik om livet i rampelyset: – Det var ikke verdt det

Storesøster Peg opptrådte på VG-lista-showet i Bergen i fjor sommer. Da fortalte hun om kjendislivets baksider og hvordan det var å være på turné - samtidig som hun slet med bulimi og depresjoner.

– Jeg elsker artistlivet, men der og da var det ikke verdt det. Hvem vil egentlig være kjent om man sitter igjen med slike følelser?, fortalte hun i et intervju med VG.

Mer om

 1. TV
 2. Instagram
 3. Familie
 4. Serier
 5. Sverige
 6. TV3

Flere artikler

 1. Bake-Ida og kjæresten blir foreldre igjen

 2. Bedt om å ta farvel med corona-syk ektemann

 3. Maren er blitt mamma: – Vi er i lykkerus

 4. Svenske Kenza tar bloggpause: – Ikke så gøy lenger

 5. Tre ganger verdens beste i julesang

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder