FØRSTE RUNDE: Slik så Lisa Frimanslund ut første gang vi fikk de henne i «The Voice»- Foto: TV 2

«The Voice»-Lisa kuttet ut alkohol - gikk ned 10 kilo

Da Lisa Frimanslund (27) sa «ja» til å bli med på «The Voice» bestemte hun seg for å slutte med alkohol - det resulterte i en lettere kropp og sinn.

  • Kristine Hellem Aanstad
  • Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Fredag kveld er 27-åringen en av deltakerne til Espen Lind som skal ut i ilden under duellene. Da hun kom videre fra forrige runde bestemte hun seg for å slutte å drikke alkohol. Det førte til at hun har rast ned ti kilo på syv måneder.

- Grunnen til at jeg sluttet var at jeg ville fokusere på musikken og prosessen. I tillegg var jeg veldig lei av å være bakfull, sier hun til VG.

Frimanslund har over ti års erfaring som bartender, og kan fortelle at det alltid ble en øl eller to etter jobb.

- Det var ikke i overkant mye, men bare meningsløs drikking med kollegaene. På en uke drakk jeg kanskje det andre drikker i helgene.

Fikk hilsen

Den norske 27-åringen er ikke et ukjent navn for alle. Tidligere i høst fikk nemlig Frimanslund en hilsen fra sin venn Black Eyed Peas-stjernen will.I.am. Frimanslund har tidligere jobbet med stjernen, og koret på hans singel «This Is Love».

- Jeg har jo det veldig gøy med alkoholen, og spesielt da jeg jobbet med DJ-duoen LMFAO - da var det konstant drikking. Jeg ble faktisk for sen til videoinnspillingen deres. Det ble ikke dårlig stemning av det, for flere av de andre var også litt bakpå den dagen, sier hun.

De syv månedene som avholdsmenneske har resultert i at Frimanslund har gått ned ti kilo.

- Det var mye lettere å ikke drikke enn jeg trodde. Etter bare to måneder merket jeg en sinsyk forskjell på kroppen og hvor mye mer energi jeg fikk. Jeg ble mer oppløftet og gira, noe som førte til at jeg begynte å tenke på hvor mye jeg faktisk har proppet i meg av kalorier og usunne matvarer som ofte følger alkoholinntaket.

Økt selvtillit

27-åringen har nå startet å trene, og merker vekttapet tydelig på kroppen.

- Rundt armene har jeg mistet 4 centimeter, og jeg merker at selvtilliten min har økt mye. I starten ble jeg veldig tynn fort, men nå håper jeg treningen skal hjelpe meg videre.

- Hvor lenge skal du holde deg på vannvogna?

- Jeg vet ikke. Jeg sluttet ikke å drikke fordi jeg hadde noen problemer, men det er så deilig å ikke være fyllesyk. Jeg går også mer ut nå enn jeg gjorde før. Man sparer så vanvittig mye penger! Men det betyr ikke at jeg ikke skal ta meg et glass champagne til bryllupet mitt en gang i fremtiden, sier hun lattermildt.

I kveldens «The Voice» skal Frimanslund i duell med låten «Broken strings» av James Morrison.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder