ETTBARNSMOR: Kim Kardashian fikk datteren North (1) med Kanye West i fjor. Foto:Getty Images,

Kim Kardashian: Har blitt tøffere etter at jeg ble mor

Kim Kardashian (33) mener hun har blitt mer modig etter hun fikk datteren North (1).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Kim Kardashian er ikke kjent for å spare på kruttet i realityserien «Keeping up with The Kardashians»,som omhandler hennes familie.
Nå forteller Kardashian i et intervju med nyhetsbyrået Ap at hun likevel har blitt mer modig og tøff etter at hun fikk datteren North sammen med ektemannen Kanye West for rett over ett år siden.

Det å få barn har også gjort at Kardashian ikke har tid til å takle alle mulige rykter, og at hun er blitt mer selektiv på hvilke kamper hun tar opp.

PÅ TRILLETUR: Realitystjernen Kim Kardashian og kjæresten Kanye West på shopping i Beverly Hills i januar, med datteren North i barnevogn. Foto: WENN Foto:,

– Jeg sier meningen min oftere etter at jeg fikk datteren vår. Jeg vet ikke om det kommer av en kombinasjon av å være gift med noen som er superærlig, åpen og alltid sier det han mener uansett tid og sted, eller om det kommer av å ikke ha tid til noe annet en sannheten, sier hun.
Selv om datteren North tar opp mye tid, har Kanye West har også gjort det tydelig for omverdenen at hans datter er hans øyensten. Han har blant annet gitt den lille babyen en mini Lamborghini. I intervjuet med Ap forteller Norths mor at den lille jenta godt vet hvordan hun skal gjøre faren fornøyd.

– Hun har sagt daddy (pappa) og dada (papa) i en lang stund, helt siden hun var syv måneder gammel. Hun sier også mamma. Hun sa det kvelden før morsdag, men hun sier det ikke for ofte, forklarer Kardashian.

Ikke alltid klar for selfies

Kardashian har tidligere uttalt at hun tar 1200 selfier om dagen, og hun deler dem hyppig med fansen på Instagram. Det har også ført til at realitystjernen gir ut bok med bare bilder hun har tatt av seg selv. Nå forteller hun at det ikke alltid er like lett å samle selfie-materiale som man kanskje skulle tro.

– Det kan gå uker mellom hver gang jeg tar en selfie. Det kommer an på om jeg føler meg fin på håret og har fin sminke, er i rett humør, våkner opp og ser bra ut. Det kommer bare an på, forteller hun til nyhetsbyrået.

Stolt av realityserien

SØSTRENE: Kendall Jenner, Kim Kardashian og Kylie Jenner Where under Teen Choise Awards tidligere i uken. Foto:Fs2,wenn.com

Kim Kardashian og resten av Kardashian-familien har vært hele USAs realityfamilie gjennom 19 sesonger helt siden 2007. Produsentene bak programmet har vært med på alt fra å avsløre graviditeter, familiekrangler, fødsler og triste stunder. Nå forteller Kim Kardashian at hun nærmest ser på de som jobber med programmet som familie.

En av lyssetterne skal ifølge realitystjernen ha kommet til henne med en spesiell gave. Hun fikk en nøkkelring med en lapp med en personlig hilsen.

Dette fikk Kardashian til å tenke over situasjonen.

– På lappen sto det «denne er til deg fordi du har hjulpet meg til å kunne skaffe mitt eget sett med nøkler til min egen leilighet. Jeg har kunnet kjøpe det fordi jeg har jobbet med deg i en årrekke». Det gjør at man setter seg ned, tenker over og innser at man faktisk gjør at folk har en jobb å gå til. Det gjør deg stolt av det du gjør, sa superstjernen til nyhetsbyrået.

Skal vise scener fra bryllupet

Tidligere denne sommeren giftet superstjernene Kim Kardashian og Kanye West seg i et storslått bryllup i Firenze.

I intervjuet med nyhetsbyrået Ap forteller Kim Kardashian at det vil bli vist klipp fra bryllupet i realityshowet «Keeping up with the Kardashians», som for alvor bragte henne inn i rampelyset.

Allikevel får ikke TV-seerne se Kim si «I do» til sin Kanye. Det var kun forbeholdt bryllupets 150 gjester.

– Seerne får ikke se selv seremonien, men de får se alt som leder opp til bryllupet. Alt er filmet av venner og familie med telefoner eller digitalkameraer, sier Kardashian til Ap.

Kardashian lover likevel at publikum får se spesielle øyeblikk.

– Vi delte det vi ønsket og vi holdt ting privat, men jeg tror seerne virkelig får se hvor intimt og personlig bryllupet var, forsikrer hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder