EKSTREM FORVANDLING: Lars Dahlum Johansen gikk helt til topps i «Biggest Loser». Under finalen på TVNorge viste vekten et tap på 68,5 kilo - fra startvekten på 157 kilo.

EKSTREM FORVANDLING: Lars Dahlum Johansen gikk helt til topps i «Biggest Loser». Under finalen på TVNorge viste vekten et tap på 68,5 kilo - fra startvekten på 157 kilo. Foto:TVNORGE,

Ingen fete seertall for «Biggest Loser»

TVNorge: Skulle gjerne sett at flere så på programmet

Deltagerne i «Biggest Loser» gikk ned flere hundre kilo til
sammen, men slet med å øke seertallene for TVNorge.

Marcus Husby
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Finalen av slankeprogrammet samlet 295.000 seere mandag kveld. Snittet for hele sesonger ble til slutt 210.000 seere.

– Vi er fornøyde med finaletallene. Programmet vant også en velfortjent Gullrute, og vi skulle gjerne sett at flere så på programmet gjennom sesongen, sier mediesjef i TVNorge, Hanne McBride, til VG.

– Blir det en ny sesong?

– Vi har besluttet å ikke lage en ny sesong. Vi kan ikke forsvare å lage så bra TV til så lave tall, dessverre, sier McBride

LES OGSÅ: Slik trente og spiste «The Biggest Loser»-deltakerne

Det var Lars Dahlum Johansen (31) som gikk helt til topps i slankekonkurransen og stakk av med premien på 300.000 kroner. 31-åringen gikk ned nesten 70 kilo på tre måneder.

– Jeg hadde egentlig ikke noe mål å komme ned til en vekt på 80-tallet, jeg hadde allerede knust mine personlige mål lenge før jeg kunne skilte med en vektnedgang på nesten 70 kilo, sa Johansen til vektklubb.no etter seieren.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder