FRISKMELDT: Aylar har slitt med lungebetennelse i en og en halv måned, men er nå i god form igjen. Foto: TV 2

Aylar: - Føler meg ikke sexy

Endelig frisk etter langtidssykdom

(VG Nett) Aylar Lie (26) er nervøs foran kveldens sensuelle rumba i «Skal vi danse».

  • Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Det er en dans jeg synes er veldig vanskelig å få til å se bra ut. Det er den vanskeligste dansen jeg har hatt hittil, sier Aylar til VG Nett.

- Er det vanskelig å føle seg sexy når dansen er vanskelig?

- Det er faktisk det, altså. Jeg føler meg ikke sexy, jeg gjør ikke det. Det må i så fall komme naturlig i kveld. Rumba skal være litt sexy, så det blir spennende å se, sier Aylar.

Kjøres hardt

26-åringen og dansepartner Egor Filipenko imponerte dommerpanelet i forrige uke, og høstet blant annet toppkarakteren ti fra dommer Tor Fløysvik. Aylar er usikker på om hun kan gjenta bragden i kveld, men lover at det ikke skal stå på innsatsen.

- Egor er veldig flink til å presse meg hardt. Han presser meg til det ytterste. Jeg vil ha en trener som er streng. En som ikke gir meg opp så lett. Jeg har i hvert fall gitt 110 prosent, fastslår Aylar.

VG Nett-leser:«Maria er helt klart min favoritt. Flottere dame skal man lete lenge etter.»Si din mening!

Aylar Lie kombinerer deltakelsen i «Skal vi danse» med studier. Det har gått på helsa løs for 26-åringen, som har slitt med lungebetennelse i en og en halv måned. Nå er hun imidlertid friskmeldt igjen.

- Det er veldig deilig å være frisk igjen. Endelig er jeg oppe og går.

Ikke optimalt

- Har du vært redd for å presse deg selv for hardt?

- Jeg gir ikke opp så fort. Selv om jeg har 40 i feber, så er jeg den typen som kommer meg opp, og på jobb. Det skal være ganske alvorlig før jeg gir meg, insisterer Aylar.

Hun vedgår at det ikke har vært optimalt å slite med lungebetennelse i innledningen av konkurransen.

- Når man har så hektiske dager, er det viktig å ha helsen på plass. Man setter ekstra pris på god helse når man har vært syk så lenge, sier Aylar.

I tillegg til lungebetennelsen skal Aylar også ha slitt med en mystisk muskelsykdom. Det mener hun er betydelig overdrevet i media. Lie forteller at hun har hatt smerter i ledd og muskler siden hun var liten.

- Jeg har tatt revmatismeprøver, men ikke fått noe diagnose på det. Smertene kommer annenhver dag, men det preger ikke livet mitt, sier hun til VG Nett.

Les flere nyheter på Rampelys-forsidenFølg Rampelys på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder