Tommy ute av dansen

NYDALEN (VG Nett) Tidligere «X Factor»-deltaker Tommy Fredvang måtte takke for seg i kveldens «Skal vi danse».

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Fredvang måtte ut i danseduell mot skuespiller Stig Henrik Hoff, men trakk det korteste strået. Artisten har måttet tåle mye kritikk fra dommerne gjennom hele konkurransen. I kveld var han førstemann på parketten, og sammen med partner Rakel Kristina Aalmo fremførte han sin dans til tonene fra «We go together» fra Grease.

- Det har vært et eventyr å være med på dette, sier Fredvang til VGTV og sier at førsteprioriteten er å dra hjem og sove.

- Jeg har fått noen gode venner og hatt det utrolig kjekt. Det er så mange minner, og jeg har hatt veldig mange fine opplevelser sammen med Rakel, sier Fredvang.

VGTV: Tommy ute av «Skal vi danse»: - Nå blir det fest!

Han har nylig sluppet debutalbummet sitt og sier at selv om det har vært morsomt å danse, skal det bli godt å vende tilbake til musikken.

- Det blir bra å skulle drive med det jeg faktisk kan, sier han.

Les også: «Skal vi danse»-Tommy gråt for venninnen

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TIL TOPPS: Dommerne var fra seg av begeistring etter at Åsleik Engmark hadde vært på dansegulvet. Foto: Scanpix

Nære på

Stig Henrik Hoff overlevde danseduellen for andre sending på rad, og sier han klamrer seg fast til konkurransen.

- Vi er veldig takknemlige for de som stemte på oss. Tusen hjertlig takk for det. Vi må bare jobbe beinhardt videre, sier han til VG Nett.

Kona Sølje Bergmann tror ektemannen kan gå helt til topps i konkurransen.

- Det er klart jeg tror det. Jeg har en hel flokk med jenter som plystrer og hoier og stemmer hver gang, sier hun til VG Nett.

Perfekt

For Åsleik Engmark var det liten grunn til bekymring. Han fikk sesongens første toppscore, med 40 poeng. Men det var særlig stas å få full pott av en dommer.

- Det å få ti poeng av Tor. Det var veldig gøy. Det var helt fantastisk, sier Engmark til VG Nett.

Kledd som kvinne for anledningen, og opp gjennom konkurransen har Engmark hatt en rekke kule kostymer.

- Akkurat i kveld er dette favoritten, men jeg likte også veldig godt å være nerd, og politimann, og Michael Jackson har vi jo vært, så det har vært mye fint, sier han.

Men å si han er favoritt ønsker han ikke riktig ennå. Det er nemlig en utfordrer han har veldig trua på.

- Jeg synes Aylar og Egor også er veldig flinke, sier han.

Jobber hardt

For i kveld var det bare ett poeng som skilte Aylar Lie og Engmark. Til VG Nett sier Aylar at hun setter enorm pris på alle som stemmer på henne.

- Vi jobber så hardt og trener tre til fire timer hver dag, og har gjort det i tre måneder nå. Da er det klart det er godt å høre at man lykkes. Men dommerenes mening er jo ikke alt, sier hun.

VGTV: Aylar: - Føler meg ikke sexy når jeg danser

Med Tommy Fredvang ute av dansen, er Stig Henrik Hoff, Aylar Lie, Åsleik Engmark og Maria Haukaas Mittet klare for kvartfinale i den populære dansekonkurransen. Maria Haukaas Mittet fikk en ny sjanse i konkurransen da Cecilie Skog måtte trekke seg.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder