«High School»-Vanessa droppet ut

(VG Nett) TV-stjernen Vanessa Hudgens (18) skulle sittet i stolen hos Jay Leno i går, men etter nakenskandalen valgte hun å avlyse.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
High School Musical - hjemmesideThe Tonight Show with Jay Leno

POPULÆR TV-NYKOMMER: Vanessa Hudgens (18) med surfebrettet hun vant under Teen Choice Awards tidligere i høst. Foto: AP

Det har stormet rundt den 18 år gamle «High School Musical»-stjernen den siste uken, etter at private nakenbilder av henne dukket opp på nettet.

Avlyste

I går skulle Vanessa, som spiller uskyldige og prektige Gabriella i de populære TV-filmene, latt seg intervjue av talkshow-verten Jay Leno på «The Tonight Show».

Men TV-seerne ble snytt. Intervjuet, som var avtalt lenge før nakenbildene begynte å sirkulere, ble avlyst i siste liten.

«Vanessa er ikke lenger aktuell som gjest i kveldens «Tonight Show» på grunn av dobbeltbookin i timeplanen. Hun vil i stedet dukke opp ved en senere anledning», lød det i en pressemelding fra TV-kanalen NBC i går.

Fortviler

Den unge TV-stjernen er fortvilet over at nakenbildene, som skal være tatt for halvannet år siden, har kommet offentligheten for øye.

- Dette er svært pinlig for meg, og jeg angrer på at bildene ble tatt, forklarte sangeren og skuespilleren via sin talsperson for en uke siden.

Det er ikke kjent hvordan bildene havnet på nettet.

Ikke sparket

Det ble en stund spekulert i om nakenskandalen ville koste Vanessa jobben hos Disney Channel, som allerede er i sving med å planlegge en tredje film i musikal-suksessen. Men TV-giganten har gitt 18-åringen fornyet tillit.

- Men vi håper at hun har fått seg en nyttig lærepenge, lød det fra Disney-konsernet tidligere i uken.

Vanessa er også i virkeligheten kjæreste med Zac Efron (19) - som spiller flammen hennes i filmene. Bladet US Weekly skriver at Zac støtter Vanessa i det som er en tøff tid, selv om han angivelig ikke skal ha kjent til bildene før de havnet på nettet.

Kilder rundt Vanessa har hevdet overfor en rekke medier at Vanessa sendte bildene til TV-stjernen Drake Bell (21), som hun skal ha vært forelsket i den gangen. Bell nekter imidlertid for å ha hatt noen som helst kjennskap til nakenbildene.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder