POPULÆR GJENG: Bak f.v.: Chad Michael Murray, Hilarie Burton og Bethany Joy Galeotti. Foran: Sophia Bush og James Lafferty - som angivelig er blitt et par i virkeligheten. Foto: TVNorge

Søt musikk på TV-settet

(VG Nett) «One Tree Hill»-stjernene Sohia Bush og James Lafferty svermer. Det bekrefter Sophias eksmann.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
One Tree Hill - hjemmeside

En rekke nettsteder har den siste tiden spekulert i om skuespillerne Sophia Bush (26) og James Lafferty (23) har forelsket seg i hverandre. De to TV-stjernene selv har forholdt seg tause.

Eks-mannen lekket

Selv om Sophias talskvinne har uttalt at spekulasjonene ikke har rot i virkeligheten, hevder en annen sentral person det motsatte - nemlig «One Tree Hill»-motspiller Chad Michael Murray (27), som er Sophias eksmann. Chad Michael og Sophia forelsket seg på TV-settet i 2005 og giftet seg like etter. Men lykken varte bare fem måneder. Forholdet endte i bittert brudd, og Sophia fikk senere ekteskapet annullert.

Det var i et TV-intervju nylig med TV-kanalen CW - som produserer serien - at Chad Michael bekreftet ekskonas nye romanse. Chad Michael, som for lengst er forlovet på nytt, fikk spørsmål om hvordan det er å jobbe sammen med eks'en, og han svarte:

- Sophia og jeg er begge profesjonelle og modne nok til å takle det. Det er lett nå. Vi er venner. Hun har James, og James og jeg er venner. Vi er en liten, tett gruppe.

Se TV-intervjuet med Chad Michael på YouTube (VG Nett er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider).

Venner på TV

Mens Sophia og Chad Michael også har spilt kjærester i TV-serien, er Sophias og James' rolleskikkelser bare venner i «One Tree Hill». Kun ett kyss har de delt på TV-skjermen etter en altfor fuktig fest.

James og Chad Michael spiller halvbrødre i den amerikanske dramaserien, som vises på TVNorge. Det har vært hevdet at serien skal legges ned, men Chad Michael sier i TV-intervjuet at ingenting tyder på det.

VGTV: Han står for musikken til «One Tree Hill». Gavin DeGraw til VGTV:- Har hørt at det er en bra serie!

Flere underholdningsnyheter påRAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder