DEN NYE CARRIE: AnnaSophia Robb får en stor jobb med å fylle Carrie Bradshaws moteriktige sko. Foto: Ap

Dette er den nye Carrie Bradshaw

AnnaSophia Robb spiller ung Carrie i ny «Sex og singelliv»-serie

(VG Nett) «Sex og singelliv»-fansen kan glede seg over et gjensyn med skogale Carrie Bradshaw. Denne ganger er hun i tenårene og i AnnaSophia Robbs (18) skikkelse.

  • Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Hun er både blond, trendy og klar for å spille en ung Carrie Bradshaw i TV-serien «The Carrie Diaries», skriver Daily Mail.

Serien er en oppfølger av «Sex og singelliv»-serien og -filmene, men handler om forhistorien til den seriens hovedperson, Carrie Bradshaw.

I «The Carrie Diaries» er Carrie i slutten av tenårene. Det var imidlertid Sarah Jessica Parker som gjorde rollefiguren kjent, mens hun var i 30- og 40-årene.

BLOND: AnnaSphia Robb er blond i likhet med Sarah Jessica Parker. Foto: Bulls

TV-selskapet CW har bedt «Gossip Girl»-produsent Josh Schwart og manusforfatter Stephanie Savage om å lage en pilotepisode til serien, som er basert på bøkene «The Carrie Diaries» ført i pennen av «Sex og singelliv»-forfatter Candace Bushnell.

AnnaSophia Robb har nå fått rollen som fashionista Bradshaw. Tidligere har hun spilt surferen Bethany Hamilton i filmen «Soul Surfer».

Det er foreløpig uklart når serien kommer på TV-skjermen.

Mens «Sex og singelliv»-handlingen utspiller seg på hektiske Manhattan, følger «The Carrie Diaries» Carrie før de høye hælene, lekre drinkene og kjekke mennene. Serien skal følge Carries liv i en liten by på 80-tallet, hvor dramatikken i hovedsak utspiller seg på skolen.

I serien vil seerne også bli møte Carries hittil ukjent familie. Og ifølge Entertainment Weekly er det Stefania Owen som skal spille moteløvinnens lillesøster.

Hverken produsenten eller skuespillerne fra «Sex og singelliv» skal være med i den nye serien. Heller ikke Carries firerbande skal være med, med unntak av Samantaha Jones, som blir spilt av Kim Catrall i den originale serien.

TV-serien «Sex og singelliv» gikk først fra 1998 til 2004, men er fortsatt populær som både reprise på TV og på DVD. Det har også kommet to filmer etter serien, i 2008 og 2010.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder