Se hva som skjedde da Else testet nakendating

Else Kåss Furuseth (35) inviterte til et svært nakent stevnemøte. Det gikk ikke helt som planlagt.

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Else Kåss Furuseth er i gang med en ny sesong av «Det er lov å være blid med Else» på TV 2, og i ukens episode lar hun seerne få et lite innblikk i kjærlighetslivet hennes – på et rimelig intimt nivå. – I forrige uke var det premiere på «Adam søker Eva» – et datingprogram på en øde øy der de som dater er splitter nakne. TVNorge sier de «lar folk møtes som de er, i en felles sårbarhet», og det syntes jeg hørtes fint ut, sier Else til VG.

Les også: Nakensjekkerne slo rivalene

Ingen stor suksess

Dermed fikk komikeren lyst til å teste ut TVNorges nakne datingkonsept. Minus den øde øya, vel å merke.

– Jeg er jo en byjente, så jeg inviterte heller til en helt nedpå nakendate midt i Oslo sentrum. Men det viste seg at det å ha nakendate i byen bød på litt flere utfordringer enn jeg hadde tenkt, innrømmer Else.

Les også: Derfor sladdes ikke nakendatingen Stevnemøtet hennes ble rigget til utenfor Slottet i hovedstaden, og i videoklippet i toppen av saken kan du selv se hvordan det hele fungerte i praksis. Mannen hun fikk gleden av å møte, vet hun imidlertid lite om. – Han var en hyggelig type. Jeg fikk aldri notert nummeret hans, siden hverken han eller jeg hadde noe å skrive på, sier hun.

Husker du? Else kastet klærne på Instagram

Glasskår, grus og småstein

Om nakne stevnemøter faktisk egner seg for å finne kjærligheten, er hun også litt usikker på. – Akkurat som i «Adam søker Eva» møtte vi en felles sårbarhet. Dessverre er bybildet ganske preget av glasskår, grus og småstein, sier Else. – Det er noe å tenke på til neste valgkamp! Les også: Nakenvideo ble til ved et uhell - norske Hilde vant prestisjepris

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder