ORIGINALEN: Dave Coulier, Ashley Olsen, Bob Saget, John Stamos, Jodie Sweetin og Candace Cameron i 1989. Foto:,LORIMAR PRODUCTIONS

«Full House» ble nettopp fullere

Fansen kan glede seg seg over nyheten om at hvert eneste medlem av Tanner-familien vil bli å se i den nye runden av TV-serien «Under samme tak».

  • Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Da Netflix annonserte at de skal kjøre en ny runde med TV-serien «Full House» – som nå får navnet «Fuller House» – tok fansen til Twitter for å uttrykke sin glede over comebacket. Men flere undret seg over om hvorvidt alle fra serien vil bli å se i spinoff-serien, eller om det bare ville bli et par kjente fjes.

Candace Cameron Bure, som spilte D.J. Tanner, avslørte denne uken at hele gjengen vil bli å se i serien, og en representant bekrefter overfor E! News at Dave Coulier har signert en avtale med Netflix om å dukke opp i en reunion-episode.

Alle skal ifølge POPSUGAR bli å se i reunion-episoden, men det er ikke bekreftet at Lori Loughlin, Bob Saget og Mary-Kate og Ashley Olsen vil være med i de resterende 12 episodene.

– Vi gleder oss masse, og det er sant at vi virkelig er en stor, lykkelig familie, sa Bure til det amerikanske nettstedet.

FAMILIEN: Den utvidede Tanner-familien bor i et stort hus i San Fransisco. Nå går serien i reprise på TV 2 Humor. Foto:,TV 2

Serien som blir produsert av «Under samme tak»-stjerne John Stamos, vil følge D.J. Tanner-Fuller, Stephanie Tanner og Kimmy Gibbler som flytter sammen etter at D.Js ektemann død. I en pressemelding hvor Netflix annonsert den 13-episoder lange første sesongen, fortalte de at de var i samtaler med hele rollelisten.

Produksjonen av den nye serien er ventet å starte til sommeren, og de nye episodene er ventet 2016.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder