TV-VETERAN: Charlie Sheen (49) på en filmpremiere for en tid tilbake. Foto:Chris Pizzello,Ap

Charlie Sheen styrte unna «Two and A Half Men»-finalen

Den aller siste episoden av «Two and A Half Men» rullet torsdag over amerikanske TV-skjermer – uten skuespillerrebellen Charlie Sheen (49).

Artikkelen er over fem år gammel

Sheen, som fikk sparken fra komiserien i 2011 etter å ha skjelt ut sjefprodusent Chuck Lorre, har lokket fansen med at han kunne komme til å gjøre et aldri så lite comeback i finalen.

– Jeg venter på at de skal spørre, har han uttalt i flere amerikanske medier de siste månedene.

Men da «Two and A Half Men» satte punktum etter tolv år i går (TV3 i Norge ligger etter skjema), glimret Sheen med sitt fravær.

FØR: Chuck Lorre og Charlie Sheen på en pressekonferanse i 2005. Foto:Nick Ut,Ap

Det betyr imidlertid ikke at han ikke hadde sjansen til å gjøre et siste sprell i den prisbelønte serien, skal vi tro produsent Lorre.

– Ble invitert

Lorre hevder overfor People at han til tross for de gamle stridighetene med Sheen inviterte TV-stjernen tilbake på settet.

– Jeg vet at mange av dere kanskje er skuffet over at dere ikke fikk se Charlie Sheen i kveldens finale. Bare så det er klart – han ble tilbudt en rolle, sier produsenten.

Men det var kanskje ikke helt den gjesterollen Sheen hadde sett for seg ...

Lorre fortsetter:

– Vår tanke var å la ham spasere opp mot ytterdøren i en aller siste scene, ringe på, for så å snu seg – se rett inn i kamera og levere en rasende tirade om farene ved narkotikamisbruk. Han skulle så forklare at disse farene gjelder for «vanlige» mennesker, og at han selv er langt fra vanlig, men at han er en ninja-kriger fra Mars og er uovervinnelig.

POPULÆRE: Charlie Sheen, Angus T. Jones og Jon Cryer på People's Choice Awards i 2009 - to år før Sheens bråstopp i komiserien. Foto:Chris Pizzello,Ap

Så spørs det, da, om Lorre og Sheen faktisk har vært i kontakt med hverandre eller om dette bare er siste spøkefulle ordet fra produsenten.

Mistet tronen

Lorre og resten av verden glemmer ikke raseriutbruddene Sheen serverte da han mistet jobben i serien som i en årrekke hadde plassert ham på tronen over verdens best betalte TV-skuespillere. Han ble erstattet av Ashton Kutcher (37).

Charlie Sheen borte fra inntektstoppen

Sheen har i skrivende stund ikke uttalt seg om «Two and A Half Men»-finalen.

Slutt for «Two and A Half Men» etter 12 år

DISKUTER: Kommer du til å savne serien? Kjør debatt i kommentarfeltet.

FÅ RAMPELYS-NYHETER PÅ FACEBOOK:Klikk her

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder