Forsmådd eks-kone raser mot Tori Spelling

(VG Nett) Tori Spelling er lykkelig nygift. Ektemannens eks-kone, derimot...

 • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over 14 år gammel

AFFÆRE BLE EKTESKAP: Tori Spelling (32) og Dean McDermott (39) var begge gift på hvert sitt hold da de møttes på jobb. I helgen giftet de to seg med hverandre. Foto: Reuters

Nyheten gikk mandag - om at den amerikanske TV-stjernen Tori Spelling (32), som nettopp hadde rukket å skille seg, hadde giftet seg på nytt i helgen.

Den utvalgte er den 39 år gamle kanadiske skuespilleren Dean McDermott.

Eks snakker ut

Brudeparet, som selv røpet nyheten for bladet People, tilbringer nå hvetebrødsdagene på Fiji. Hjemme i Toronto sitter en vraket eks-kone og slikker sine sår - samtidig som hun utbroderer nederlaget til avisen Toronto Globe & Mail.

Mary Jo Eustace (48), berømt TV-kjendis i Canada, var gift med McDermott i 12 år. Paret har to barn sammen - en datter på syv og en 10 mdr. gammel sønn. Eustace forklarer at hun føler seg sviktet på det groveste.

- Dette kunne vært gjort på en helt annen måte, sier hun til avisen.

Møttes på TV-jobb

Både Tori, best kjent fra TV-serien «Bervely Hills 90210», og Dean var gift da de falt for hverandre på en TV-innspilling i fjor. Tori forlot ektemannen Charlie Shanaian (32) etter ett års ekteskap. Dean skilte seg fra kona i februar i år.

- Helt fra starten har alt bare dreid seg om de to. Jeg konfronterte han en gang med «hvordan tror du dette påvirker meg og min familie?». Da svarte Dean at han ikke hadde tenkt over den siden av saken, sier den forsmådde eks'en.

Sårende kommentar

Eustace skal ha tatt det spesielt ille opp at hennes nygifte eksmann sa i bladintervjuet at «han aldri før har hatt et så stort ønske om å gjøre en kvinne til sn kone».

- Det var den siste spikeren i kista, sier Eustace som sammenligner sin situasjon med den Jennifer Aniston (37) opplever etter å ha blitt forlatt av ektemannen Brad Pitt (42) - som valgte Angelina Jolie (31).

- Jeg har stor sympati for Jennifer Aniston. Jeg sier som henne at det som har skjedd, ikke skal definere hvem jeg er. Da vil jeg ikke klare å fungere, sier Eustace som røper at hun fikk vite om bryllupsplanene to uker før vielsen fant sted.

Skriver bok

Nå vil Eustace skrive bok om det siste turbulente året. Hun lover at boken til tross for dramatikken også vil by på humoristiske episoder - som da hun kom for sent til førerprøven.

- Jeg brast i gråt og betrodde kjørelæreren at mannen min hadde forlatt meg for Tori Spelling. Da lot han meg få ta testen likevel, sier Eustace.

Les også

 1. Nyskilte Tori giftet seg

  (VG Nett) TV-stjernen Tori Spelling (32) sto hvit brud i helgen - for annen gang på under to år.

Mer om

 1. Hollywood

Flere artikler

 1. Gravide Tori Spelling og ektemannen har fått forsmådd eks på nakken

 2. Tori Spellings ektemann slapp fengsel

 3. Tori Spelling er gravid

 4. Tori avviser skilsmisse

 5. Tori Spellings ektemann Dean McDermott: – Monogami er vanskelig

Fra andre aviser

 1. Fødte tirsdag

  Bergens Tidende
 2. Fortsatt isfront i Spellingfamilien

  Fædrelandsvennen
 3. Tori møtte barføtt i eget bryllup

  Fædrelandsvennen
 4. Ny ring til Tori - hvert år

  Fædrelandsvennen
 5. Tori Spelling skriver memoarene sine

  Fædrelandsvennen
 6. Tori Spelling viet homofilt par

  Fædrelandsvennen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder