VISER HUD: Else Kåss Furuseth er uredd når dte kommer til å by på seg selv og kroppen sin. I 2012 kastet hun klærne i Oslo Spektrum. FOTO: NILS BJÅLAND/VG Foto:Nils Bjåland,VG

Hermer etter Kim Kardashian: Else kaster klærne på Instagram

I forrige uke postet Kim Kardashian (34) nakenbilde av seg selv på Instagram. Mandag gjør komiker Else Kåss Furuseth (32) det samme.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det amerikanske magasinet fikk mye oppmerksomhet da Kim Kardashian delte bladets ferske forside med sine over 22 millioner følgere på Instagram - nakenbildet av realitystjernen ble likt over 755 000 ganger og hyppig kommentert. Hashtaggen magasinet brukte i forbindelse med lanseringen av magasinet - #BreakTheInternet - var den sjette mest brukte taggen verden over.

Se rumpebildet til Kardashian her!

Mandag ettermiddag gjør Kåss Furuseth det samme som Kardashian - legger ut nakenbilde av seg selv på Instagram:

«#TheEndofTheInternet», skriver komikeren under bildet hun har lagt ut på profilen sin. På bildet blottelegger hun rumpa og poserer på akkurat samme måte som realitydronningen for det amerikanske magasinet.

Bildet har fått stor respons av Kåss Furuseths 56.000 følgere. På en drøy time er bildet blitt likt 5314 ganger. I tillegg har det rast inn over 200 kommentarer. Ikke overraskende er det mange følgere som trekker på smilebåndet.

Les også: Else ble klippet bort fra «Lilyhammer»

Det er imidlertid ikke første gangen Kåss Furuseth byr på seg selv.

Da «Morten Ramm fyller Spektrum» gikk av stabelen i 2012, var hun med i et slapstickshow med «meksikansk tema» der hun og de andre involverte var fullstendig nakne. Komikeren har også kastet klærne i «Torsdag kveld fra Nydalen» ved flere anledninger.

Da Kardashians nakenbilde herjet internett, la også den amerikanske TV-personligheten Chelsea Handler ut et bilde av sin egen bakdel.

Kåss Furuseth er inneforstått med at VG bruker bildet, men hun har så langt ikke kommentert nakenstuntet.Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder