«Cæsar»-stjerne spiller mot Pamela Anderson

(VG Nett) Skuespiller Even Rasmussen (50) kysser og klemmer på selveste Pamela Anderson (43) i en ny, norsk TV-reklame.

Artikkelen er over ni år gammel

Even Rasmussen

At norske skuespillere får boltre seg med et av verdens største sex-symboler, er ikke hverdagskost. Even Rasmussen, kjent fra en rekke teateoppsetninger, filmer og TV-serier - deriblant «Hotel Cæsar», vet at mange vil misunne ham når de nå får se ham i nærkontakt med den blonde bomben. I en av scenene omfavner de to hverandre.

VGTV: Se utdrag av TV-reklamen

- Fikk ta på henne

- Vi kysset ikke på munnen. Jeg kom ikke nært på. Men jeg fikk kyss på kinnet, og jeg fikk ta på henne. Det var bra, forteller en smilende Rasmussen til VG Nett.

Fra og med onsdag morgen skal reklamen for elektrokjeden Lefdal vises på norske TV-skjermer. Rasmussen, som spilte inn reklamen med Pamela i Stockholm i sommer, innrømmer at han har innviet utvalgte venner og kjente i hemmeligheten. - Men det er ikke mange som vet om det, forklarer han.

Den norske skuespilleren har heller ikke selv sett den ferdige videoen når VG Nett snakker med ham.

KLEMMER TIL: Even Rasmussen og Pamela Anderson på «prisfest» i TV-reklamen. Foto: Lefdal

Ingen stor fan

Rasmussen beskriver Hollywood-stjernen som «en bra dame».

- Pamela var søt og hyggelig. Det var en positiv opplevelse, sier Rasmussen som legger til at han aldri har vært noen stor beundrer av den kanadiskfødte stjernen.

- Jeg har for eksempel aldri sett på «Baywatch», men det sa jeg ikke til henne, betror Rasmussen om TV-serien som gjorde Pamela til superstjerne over natten på slutten av 80-tallet.

LES MER OM PAMELA HER

Ingen diva

50-åringen innrømmer likevel at han vet mye om sex-symbolet.

- Jeg leser jo gossip, så jeg er orientert om privatlivet hennes. Dessverre... Det er jo ikke opplysninger jeg trenger, mener Rasmussen som forklarer at han ble positivt overrasket over stjernen.

Pamela viste ingen divanykker. Derimot synes han at hun var oppmerksom og lett å jobbe med. Men spesielt imponert over Pamelas talent, er ikke den norske skuespillerveteranen.

- Jeg ville nok vært mer nervøs dersom jeg skulle spille mot en Hollywood-stjerne av en annen kaliber. Enhver skuespiller i Norsk Skuespillerforbund overgår Pamela. Pamela spiller på andre ting, lyder det fra Rasmussen.

FIKK DRØMMEJOBBEN: Even Rasmussen (50). Foto: Janne Møller Hansen

Han legger til at han aldri hadde forventet å havne i denne situasjonen. På spørsmål om hva han tenkte da han fikk tilbudet, svarer Rasmussen: - Jeg syntes det var litt pussig. Selvsagt ble jeg overrasket. Men jeg likte manuset og ideen.

Ingen latterliggjøring

Administrerende direktør i Lefdal, Trond Samuelsen, er svært stolt over å ha fått superstjernen med i TV-reklamen.

- Byrået vårt jobbet hardt overfor Pamelas agent. Det var viktig for oss at ingen skulle bli latterliggjort. Pamela syntes ideen var morsom og sjarmerende, forteller direktøren til VG Nett.

Hva Pamela fikk i honorar for oppdraget, vil Samuelsen ikke røpe.

Les også: Pamela redd for Botox

Artikkelen fortsetter under bildet.

PÅ CATWALKEN: Pamela Anderson (43) med velkjente takter på moteuken i New York på nyåret. Foto: AP


Pengetrøbbel

Det er først og fremst ved å takke ja til ulike PR-oppdrag, som moteshow, gjesteroller, dyrevern, realityserier og lignende at Pamela beholder sin plass i rampelyset og tjener til livets opphold. Nylig var hun blant deltagerne i amerikanske «Skal vi danse».

Les også: Spritet opp moteuka

Pamela skylder angivelig flere millioner kroner til forskjellige byggeselskaper i Los Angeles, etter ikke å ha gjort opp for seg i forbindelse med oppussingsarbeid i luksushjemmet i Malibu. 43-åringen, som for tiden bor i husvogn, skal også ha store summer i ubetalt restskatt.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder